24 / 04 / 2024

DAMAC Property

DAMAC Property

Abm İnvest Broker firma olarak, Dubai ve Orta Doğu'nun en büyük lüks yapı firması DAMAC Property ile resmi anlaşmayı imzaladı.

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Muhammad Alı Akram ve Samer Hammamı ortaklığında kuruldu.

Turkey Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Arham Rehan ve Umer Rehan ortaklığında kuruldu. 

Nil Property Emlak Pazarlama Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nil Property Emlak Pazarlama Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Jeddyzahraeı, Seyedehmelıka Etemad ve Şenol Birben ortaklığında kuruldu.

Pace Property Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pace Property Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Bölücek tarafından kuruldu.

Bir Property Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir Property Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meysam Aboutalebı tarafından kuruldu.

Almas Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almas Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Arab tarafından kuruldu.

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağ tarafından kuruldu.

Meta Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Meta Property Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Koral tarafından kuruldu.

Fex Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Fex Property Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İ. İzo ve Yousef Hamdoun ortaklığında kuruldu.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Property Global Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Property Global Emlak Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Fahad ve Shabana Hameed tarafından kuruldu.

Ultra Property Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ultra Property Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kadri Padar tarafından kuruldu.

Nataly Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Nataly Property Gayrimenkul Limited Şirketi Ataköy’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rowaıda A.M.H. Tarık Balşe tarafından kuruldu.

DAMAC Property Haberi

DAMAC Property

ABM INVEST Gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı tüm Ingiltere, Türkiye, Dubai ve uluslararasi gayrimenkul yatırımlarında profesyonel danışmanlık hizmeti vermek üzere finans merkezi ingiltere de 2010 yilinda Ali Eroglu tarafindan kuruldu.


Ali Eroğlu, uzman yatirim danışmanı ekibimizle yatirimcilarina önce en iyi hizmeti vermek sonra da en değerli yatırımları yapmasina aracılık ve sebep olmak üzere yola çıktık. Felsefemiz ve hedefimiz bu sektörde güven ve profesyonelliği aynı çatı altında toplamak ve yatırımcılarımıza dünya standartlarında bir hizmet sunuyor.


Gerek ulusal, gerekse uluslararası piyasalarda, konusunda lider müşterilerine “Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlığı” hizmeti veren ABM INVEST kurulduğu tarihten bu yana kaliteli, doğru, dürüst ve güvenilir hizmeti ön planda tutarak, modern çalışma sistemi ve ilkeleri ile yatirim alanında bir Marka olmus ve kendi marka degeriyle signature projelerin altina ismini yazmaya...