25 / 04 / 2024

ingiltere yatırım danışmanı ABM İnvest Gayrimenkul

ingiltere yatırım danışmanı ABM İnvest Gayrimenkul

Abm İnvest Broker firma olarak, Dubai ve Orta Doğu'nun en büyük lüks yapı firması DAMAC Property ile resmi anlaşmayı imzaladı.

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

Genellikle uzun vadeli bir yatırım aracı olan arsa ve arazi piyasası, karlılığı nedeniyle birçok kişi tarafın dikkatle takip ediliyor. Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Arif Güdül, arsa ve arazi alacakların yapması gerekenleri 8 maddede sıraladı.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı? İşte emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım...

Wenta Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Wenta Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Dolar ve faiz yatırım enstrümanı değildir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Dolar ve faiz yatırım enstrümanı değildir" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik o analizi...

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ataş tarafından kuruldu.

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ataş tarafından kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Bul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Bul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Tuğba Yanbul tarafından kuruldu.

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kuvvatjan Reyımberdıyev tarafından kuruldu.

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Bund Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bund Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Fuat Şahin ve Ülkü Şahin ortaklığında kuruldu.

ingiltere yatırım danışmanı ABM İnvest Gayrimenkul Haberi

ingiltere yatırım danışmanı ABM İnvest Gayrimenkul

ABM INVEST Gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı tüm Ingiltere, Türkiye, Dubai ve uluslararasi gayrimenkul yatırımlarında profesyonel danışmanlık hizmeti vermek üzere finans merkezi ingiltere de 2010 yilinda Ali Eroglu tarafindan kuruldu.


Ali Eroğlu, uzman yatirim danışmanı ekibimizle yatirimcilarina önce en iyi hizmeti vermek sonra da en değerli yatırımları yapmasina aracılık ve sebep olmak üzere yola çıktık. Felsefemiz ve hedefimiz bu sektörde güven ve profesyonelliği aynı çatı altında toplamak ve yatırımcılarımıza dünya standartlarında bir hizmet sunuyor.


Gerek ulusal, gerekse uluslararası piyasalarda, konusunda lider müşterilerine “Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlığı” hizmeti veren ABM INVEST kurulduğu tarihten bu yana kaliteli, doğru, dürüst ve güvenilir hizmeti ön planda tutarak, modern çalışma sistemi ve ilkeleri ile yatirim alanında bir Marka olmus ve kendi marka degeriyle signature projelerin altina ismini yazmaya...