28 / 03 / 2024

Acar Kardeşler iletişim

Acar Kardeşler iletişim

Acar Kardeşler Yapı Denetim İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin  TL sermaye bedeli ile Uğur Acar tarafından kuruldu.

Acar Kardeşler Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Acar Kardeşler Yapı Denetim İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin  TL sermaye bedeli ile Uğur Acar tarafından kuruldu.

Köse Kardeşler Yapı Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Kardeşler Yapı Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Köse tarafından kuruldu.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Düşler Vadisi iletişim!

Düşler Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor. 

Winlife Pendik iletişim!

Winlife Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ofis veya home-ofis konseptinde 142 daireden oluşan projede 1+1 ve 2+1'ler tasarlandı. 

Kardeşler Cephe Kaplama Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Cephe Kaplama Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kenan Şimşek ve Selami Yılmaz ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kartal Propa Vista iletişim!

Kartal Propa Vista iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Propa Vista Rezidans Kartal projesinde 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor...

Adabahçe Konutları iletişim bilgileri!

Gezmişler İnşaat tarafından hayata geçirilen Adabahçe Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İşte Adabahçe Konutları iletişim bilgileri...

Nline's Mersin iletişim bilgileri!

Nline's Mersin Akyıldız İnşaat imzasıyla yükseliyor. Mersin Nline's projesinde dairelerin alanları 2+1' ler 151 metrekare, 3+1' ler ise 173 metrekare alan olarak dizayn edildi. Nline's Mersin iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dört Kardeşler Emlak İnşaat Gıda Otomotiv İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Kardeşler Emlak İnşaat Gıda Otomotiv İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Avcılar'da kuruldu.

Güler İnfinity Mersin iletişim!

Güler İnfinity Mersin iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde: 0 324 328 50 50. Güler İnfinity projesinde teslimlerin 2015 yılının Eylül ayında yapılması öngörülüyor

Sinpaş Liva Turkuaz iletişim! 452 bin 500 liraya 3+1!

Sinpaş Liva Turkuaz iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 1+1 dairelerin tükendiği Sinpaş Liva Turkuaz Sultanbeyli projesinde 2+1'ler 360 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Acar Kardeşler iletişim Haberi

Acar Kardeşler iletişim

Acar Kardeşler Yapı Denetim İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin  TL sermaye bedeli ile Uğur Acar tarafından kuruldu.

Acar Kardeşler Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:
Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.

Adres: ATAKENT MAH.221.SK.ROTA OFFİCE SİTESİ A BLOK NO:3/1/17 KÜÇÜKÇEKMECE