25 / 04 / 2024

ACE Mimarlık Ahmet Can Ersan adres ve telefonu

ACE Mimarlık Ahmet Can Ersan adres ve telefonu

Ahmet Can Ersan, Ankara'daki Park Oran projesinin mimarıdır. A. Can Ersan, 1985 yılında ACE Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Bürosu’nu kurdu, mimar oğlu Orçun Ersan firmaya 2002'de ortak oldu. Peki, Ahmet Can Ersan kimdir? İşte biyografisi...

Longart Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Longart Mimarlık Anonim Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Orhan, Ahmet İbrahimağaoğlu ve Taha Tufan ortaklığında kuruldu.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türkmen tarafından kuruldu.

Tias Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuurldu!

Tias Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dalmaz tarafından kuruldu.

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Temelli tarafından kuruldu.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Tk Confıdence Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Confıdence Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Timur tarafından kuruldu.

Clkmaster Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clkmaster Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erdem Bumin tarafından kuruldu.

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Albayrak, Emre Kılıç ve Gizem Albayrak ortaklığında kuruldu.

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslan ve Engin Günay ortaklığında kuruldu.

ACE Mimarlık Ahmet Can Ersan adres ve telefonu Haberi

ACE Mimarlık Ahmet Can Ersan adres ve telefonu

Ahmet Can Ersan kimdir?


Ahmet Can Ersan 1953 yılında Samsun’da doğdu. 1974 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 1977 yılında Ankara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yapı Şubesi’nde, 1980 yılında yine Ankara Belediyesinde İmar Müdürlüğü Proje Şubesi’nde proje şefliği görevini üstlendi.1984 yılında ise Altındağ Belediyesinde İmar Müdürlüğü yaptı. 1985 yılında ACE Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Bürosu’nu kurdu.


1974 yılından beri mimarlık alanında faaliyet gösteren A. Can Ersan’ın eserlerine Beysukent’teki Angora Evleri-426900m2- , Temelli’deki Türk Konut Yerleşkesi-5000 konut-, Ankara Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası gibi projeleri örnek gösterilebilir. A. Can Ersan TMMOB ve Mimarlar Derneği 1927 üyesidir ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) 9. ve 10. dönem 2. başkanlık görevini üstlenmiştir. Hâlihazırda faaliyetlerine kurucusu olduğu ACE Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi'nde devam etmektedir.



Ahmet Can Ersan...