27 / 04 / 2024

açelya apartmanı tarama

açelya apartmanı tarama

Geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresi lazer tarayıcılarla izlenmişti. İzlemeler sonucunda çevrede yer alan 10 bina için yıkım kararı alındı. 

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Kırmalı ve Serap Mar ortaklığında kuruldu.

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

İstanbul Boğazı'nın ortasından '8 katlı apartman' geçti! Görenler şaşkına döndü

İstanbul Boğazı'nda bir geminin geçişi esnasında objektiflere yansıyan görüntüler görenlere şaşkınlık yaşattı. Panama bandıralı bir geminin taşıdığı apartman blokları andıran yük merak uyandırdı.

Apartman, site, villa çatılarında güneş doğacak! EPDK açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), güneşten elektrik üretimi kapasite sınırını 10 kW’den 25 kW’ye çıkardı. Apartman, site, villa gibi alanlarda vergi, gümrük ve 4. bölge teşviğiyle üretimin yaygınlaştırılmasının önü açıldı.

Yıkılan 24 daireli apartmanın yerine 20 daire yapıldı! Depremzedeler şaşkına döndü!

Yıkılan 24 konutlu Saraçoğlu apartmanının yerine 20 evli bina inşa edilmesiyle, 18 senedir bu apartmanda oturan Esin Kütük, "Şu an inşa edilen binalarda 24 eksik daire var bize 3-4 seçenek sundular. Beynimizden vurulmuşa döndük. Hiç bu kadar ağlamamıştım" diye konuştu.

Aarg İç Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aarg İç Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Bölükçü tarafından kuruldu.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Ankara Açelya Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

Ankara'da geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmaları sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı'nda inşaatı yapan müteahhit Süleyman A., hafriyat işini yapan firma yetkilisi inşaat teknikeri Serkan K. ile kepçe operatörü Özkan K. hakkında soruşturma başlatıldı.

Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi!

Başkent Ankara'da yer alan Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi...

Rızabey Apartmanı'nın yerine bina inşa edilmesine tepki!

İzmir'de 118 kişinin yaşamını yitirdiği 30 Ekim depreminin simgelerinden olan Rızabey Apartmanı'nın yerine yeniden bina inşa edilmedi tepkilere neden oldu.

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

Açelya Apartmanı çevresindeki binaların yıkımı bayrama kadar tamamlanacak!

Geçtiğimiz haftalarda istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresinde yer alan 11 apartman için yıkım kararı alınmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen yıkım işlemlerinin bayrama kadar biteceğini söyledi.

açelya apartmanı tarama Haberi

açelya apartmanı tarama

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan 8 katlı Açelya Apartmanı'nın istinat duvarında çökme meydana gelmiş sonrasında binada yaşayanlar ise tahliye edilmişti Sabah'ta yer alan habere göre; bina ve çevresi lazer tarayıcılarla takip edildi. İncelemeler sonucu çevresinde bulunan 10 bina için yıkım kararı alındı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün 'hasar tespit aracı' ile 'bina analiz ve test mobil laboratuvarı' deprem gibi doğal afetler sonucu hasarları tespit etmek için kullanılıyor. Elazığ ve İzmir depremlerinde de kullanılan araçların, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı İleri Mahallesi'nde, 2013'te inşa edilen yandaki inşaatın temel kazısı sebebiyle hasara uğrayan 8 katlı Açelya Apartmanı'nın kontrollü yıkılması çalışmalarında da önemli etken oldu.

Bölgedeki kayma riski ve hareketlilik, lazer tarayıcılarla olayın meydana geldiği 10 Nisan'dan bu yana anlık olarak izlendi....