16 / 04 / 2024

Acıbadem Mimarlık kimin

Acıbadem Mimarlık kimin

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Nazım Güneş tarafından kuruldu.

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

Benesta Acıbadem'de teslimler Aralık 2024'te! 

Benesta Acıbadem projesi, Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı lokasyonuyla dikkatleri çekiyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. Peki Benesta Acıbadem'de hangi tip konutlar var? 

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Acıbadem Tibaş Park sitesi sakinlerinden kaçak inşaat isyanı! 

Tibaş Parkı gönüllüleri bugün düzenledikleri basın açıklamasında, "Park ve Kültür Merkezi; bağışlanma ve imar koşuluna uygun bir şekilde yeniden yapılarak Acıbadem halkının kullanımına açılmalıdır" dedi...

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Nazım Güneş tarafından kuruldu.

Acıbadem yeni projesini Londra'da yapacak!

Acıbadem Sağlık Grubu yeni yatırımlarını İngiltere Londra'da gerçekleştirmek istiyor. Aydınlar'ın verdiği bilgiye göre son olarak Batı Avrupa pazarına Hollanda'daki yatırımıyla giren Acıbadem Bulgaristan ve Makedonya'daki pazar liderliğini diğer Avrupa ülkelerine de taşımak istiyor.

Acıbadem Maslak Hastanesi'ne 116 milyon dolarlık yeni yatırım!

Acıbadem Sağlık Grubu, yurt içinde artan hasta talebini karşılamak için Maslak Hastanesi’ni 116 milyon dolarlık yeni yatırımla büyüttü.

Antwell'in sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu!

Ant Yapı’nın Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Antwell Life Care Residence projesinin sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu. 

Tuba Büyüküstün Akasya Acıbadem Koru'da 3 bin dolara ev kiraladı!

Aşk yaşayan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen evlerini birleştiriyor. Çift Akasya Acıbadem Koru’dan aylık 3 bin dolara 5+1 daire kiraladı.

The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak!

Anadolu yakasının en geniş alana ve en fazla ticari alana sahip açık alan alışveriş merkezi Kadıköy’deki Mandıra Caddesi üzerinde hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak.

Acıbadem Mimarlık kimin Haberi

Acıbadem Mimarlık kimin

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Nazım Güneş tarafından kuruldu.

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
1) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...