26 / 04 / 2024

Acıbadem yurt inşaatı

Acıbadem yurt inşaatı

Acıbadem’deki Şehit Mete Sertbaş Parkı bitişiğindeki arazide devam eden yurdun yapımı durdurdu. Mahalle sakinleri inşaatın önünde toplanarak binanın mühürlenmesini istedi.

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Esta Construction imzası ile inşa edilen Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin yıl sonunda yapılacağı projede farklı kampanyalara da yer veriliyor.

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 50 peşin kalanı 1 yıl sonra taksitle ödeme fırsatı!

Benesta Benleo Acıbadem projesinde ''Yaşamayı değil krediyi erteleyin'' sloganıyla başlatılan kampanyada yüzde 50 peşin ödeyerek, taksitlerine 1 yıl sonra başlama imkanı sunuluyor. 

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

Acıbadem Konakları'nda 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! Yiğit Grup ve Bayer İnşaat'tan Acıbadem'e 345 yeni konut! 

Acıbadem Konakları'nda konut sahibi olmak isteyenlere 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Jamıla Raıss tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendi! İnşaat sektöründe son durum ne?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "Temmuz 2022 İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda Türk müteahhitlerin 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendiği belirtildi. Peki inşaat sektöründe son durum ne? İşte rapordaki o veriler...

İlim Yayma Vakfı'ndan yurt inşaatı açıklaması: Süleymaniye'nin ruhunu koruyacağız!

İlim Yayma Vakfı Süleymaniye’deki yurt inşaatı hakkındaki iddialara ilişkin bildiri yayınladı.

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

Yurt dışında öne çıkan Türk inşaat şirketleri belli oldu!

Yurt dışında kurulu en büyük 50 Türk şirketi belli. Peki yurt dışında kurulu en büyük Türk inşaat şirketleri hangileri? İşte o şirketler...

Yurt dışı inşaat işlerinde vergilendirme nasıl yapılır?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Veysi Seviğ bugünkü köşesinde yurt dışı inşaat kazançlarındaki vergilendirmeyi kaleme aldı. İşte Veysi Seviğ'in 'Yurt dışı inşaat işi kazançlarında vergilendirme' başlıklı yazısı...

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Benesta Acıbadem'de inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük 129'uncu müteahhitlik firması olan Esta İnşaat, Benesta Acıbadem 352 projesinin inşaatına yeniden başlıyor.

Acıbadem yurt inşaatı Haberi

Acıbadem yurt inşaatı

Türkiye İş Bankası AŞ Mensupları Emekli Sandığı Vakfı (TİBAŞ) tarafından park ve bitişiğinde bulunan arazi “belediye hizmet birimi” ve park olarak kamu yararına bedelsiz olarak verildi. Cumhuriyet Gazetesi'nden Hazal Ocak'ın haberine göre; arazinin Üsküdar Belediyesi tarafından Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı’na verildiği belirlendi. Vakfın araziye yurt yapmasının da önü açıldı. Bölge sakinleri açtığı davayı kazandı. İBB inşaatı mühürledi ancak daha sonra bir önceki İBB yönetimi parkla ilgili yeni bir imar planı hazırladı. 

YENİDEN DAVA

Yeni imar planlarına parkın sosyal ve kültürel tesise dönüşmesinin sağlayan plan notları ekledi. Bu süreç sonrasında Üsküdar Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz yıl ocak ayı oturumlarında arazinin Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı’na “Eğitim Hizmetleri ve Öğrenci Yurdu” faaliyetinde bulunmak aamcıyla 49 yıllığına bedelsiz verilmesine oyçokluğuyla karar verildi. Buna göre süre 20 yıl...