26 / 04 / 2024

acun motosiklet kaza

acun motosiklet kaza

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

İkinci elde 6 ay ve 6 bin kilometre şartı genişliyor! Motosiklet de dahil edilecek!

İkinci el taşıt satışlarında uygulanan 6 ay ve 6 bin kilometre kuralına motosiklet de dahil oldu. Karar 1 Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Ayrıca Ticaret Bakanlığı bu kararı uzatabilecek.

Motosiklet alımları otomobili sollayarak geride bıraktı

Ülkemizde maalesef azalan alım gücü ve ekonomik kriz sebebi ile otomobile ikame olarak önnde giden motosiklet talepleri, piyasadaki görünümünü de değiştirdi. İşte ayrıntılar...

Kiralık araçlarla kaza yapılırsa neler yapmak gerekiyor? Uzmanından tek tek tavsiyeler geldi!

Enuygun.com Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, kiralık araçla kazan yapılması halinde yapılması gerekenleri açıkladı. Sağlam, "Kiralık araç ile seyahat eden kişiler de tüm diğer sürücüler gibi kaza anında sakin kalmalılar" dedi.

Acun Medya’dan personel alımı ilanı! İşte detaylar!

Acun Medya, resmi kariyer internet sitesi aracılığıyla personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartının gerekmeyeceği bu alımlar, 7 farklı branşta gerçekleştirilecek. Kurum, bu alımlarla çeşitli projelerde istihdam sağlayacak. İşte KPSS gerektirmeyen o branşlar ve detayları...

Motor satışları resmen katlandı! Sıfır almak isteyen 3-4 ay bekliyor: En düşük fiyatlı motosiklet 150 bin TL!

Yılın ilk 7 ayında yapılan motosiklet satışları, geçtiğimiz yılın tamamındaki satışları geride bıraktı. Sıfır motor almak isteyenler 3-4 ay bekliyor. Hemen almak isteyenden 30 bin TL fark isteniyor. Peki motosiklet fiyatları ne kadar? 

Motosiklet Kullanıcılarına Ceza Uyarısı: Yanlış Bilgiyle Yola Çıkanlar Cezalandırılıyor

Son zamanlarda motosiklet kullanıcılarını ilgilendiren motosiklet ehliyeti sınıflarıyla ilgili tartışmalar gündeme geldi. 50 cc silindir hacmine sahip motosikletlerin B sınıfı ehliyetle kullanılabileceği açıklaması yapılmasına rağmen henüz yasal olarak kabul edilmedi.

Honda 3 yeni motosiklet modelini Türkiye pazarına sokuyor!

Honda, ürün gamını genişletiyor. Farklı 3 yeni motosiklet modeli yakında Türkiye yollarında olacak. İşte detaylar!

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

ŞOK Markete motosiklet çantası, dizliği, brandası ve yeleği geliyor! ŞOK 5 Kasım 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 5 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Paylaşılan kataloğda motosiklet malzemeleri ve beyaz eşya setleri dikkat çekti. Peki ŞOK'ta bu ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

MTV'den muaf motosiklet arayanlar hemen buraya bakın! İşte Mondial 100 SFC Snappy X i 27 Ekim 2022 fiyat listesi!

MTV'den muaf motosiklet arayanların dikkatini çeken modeller arasında yer alan Mondial 100 SFC Snappy X i fiyatları ne kadar? İşte Mondial 100 SFC Snappy X i 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Ford Otosan’dan elektrikli motosiklet hamlesi! Pakun 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Geçtiğimiz yıl ilk ürününün tanıtımını yapan Ford Otosan iştiraki olan Rakun Mobilite, iki ve üç tekerlekli elektrikli motosiklet modelleri Rakun Pro 2 ve Pro 3 için fiyat listesi paylaştı.

Vade farksız 9 taksit fırsatı! Peugeot motosiklet 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’de Peugeot marka otomobiller yanı sıra Peugeot markasına ait motosiklet modelleri de satılmaktadır. Firmanın Türkiye’deki seçenekleri; Peugeot Motocycles adı altında Türkiye’de satılıyor. Peugeot markası tüm motor modellerini 9 taksit vade farksız seçeneğiyle satışa sunuyor.

acun motosiklet kaza Haberi

acun motosiklet kaza

Acun Ilıcalı ve kızı İlknur Banu Ilıcalı İstanbul Kağıthane Kemerburgaz Caddesi üzerinde seyir halinde iken ters yönden gelen bir hafif ticari aracın çarpması sonucu kaza geçirdi. Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı’nın kolu kırılırken, kızı ise kazayı yara almadan atlattı.

Koluna ameliyatla platin takılan Acun Ilıcalı hastaneden taburcu edilirken sürücüden de şikayetçi olmadı.

Öte yandan Acun Ilıcalı’nın kullandığı Motosikleti görenler marka ve modelini araştırmaktan kendini alamadı.

Acun Ilıcalı’nın kullandığı motosikletin Honda GL1800 Gold Wing olduğu öğrenildi.

Üstün sürüş ve güvenlik özellikleri ile bilinen Honda GL1800 Gold Wing fiyatı ile de küçük bir servet değerinde.

İşte Honda GL1800 Gold Wing’in özellikleri

Japon motosiklet devi Honda'nın Touring segmentindeki GL1800 Gold Wing, şerir dışında uzun yolculuklar için tasarlanmış. Geniş gövdeleri, büyük ve güçlü motorları ve...