06 / 12 / 2025

adana 1. Çukurova Yapı Zirvesi

adana 1. Çukurova Yapı Zirvesi

Yapı sektörünün tüm taraflarını buluşturacak olan "1. Çukurova Yapı Zirvesi"nde Türkiye'deki ve dünyadaki gelişmeler incelenirken, sektörün sorunları da irdelenecek. Zirve, Adana'da gerçekleşecek..

Konkordato talep eden Plastsu İnşaat hakkında 3 aylık geçici mühlet kararı!

Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Plastsu İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında konkordato süreci kapsamında 3 aylık geçici mühlet kararı verdi. 

Konkordato talep eden Acaroğlu Yapı Malzemeleri İnşaat’a 3 ay geçici mühlet verildi!

Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Acaroğlu Yapı Malzemeleri İnş. Taah. Nakl. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. için geçici mühlet kararı verdi. 

Konkordato talep eden Elifnur Hazır Giyim’e 2 ay ek süre verildi!

Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesi,  Elifnur Hazır Giyim Dış Ticaret Ltd. Şti.’ye verilen geçici mühlet süresini 2 ay daha uzattı.

Konkordato talep eden AS Adana Seyahat hakkında 3 aylık geçici mühlet kararı!

Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, 2025/712 esas sayılı konkordato davasında AS Adana Seyahat Turizm Akaryakıt İnşaat Gıda Tekstil ve Sanayi Ticaret A.Ş. hakkında geçici mühlet kararı verdi.

MFD Akaryakıt’a 3 aylık geçici konkordato koruması!

Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesi,  MFD Akaryakıt Nakliyat Turizm İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. hakkında geçici mühlet kararı verdi.

Özveri Kozmetik’e 3 ay geçici konkordato koruması!

Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, 2025/679 esas sayılı konkordato davasında Özveri Kozmetik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. hakkında geçici mühlet kararı verdi.

Ahmetoğulları Tekstil’e 3 ay geçici konkordato koruması!

Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, mali sıkıntı yaşayan Ahmetoğulları Tekstil Makina Sanayi İthalat İhracat Ticaret Ltd. Şti. için konkordato başvurusunu değerlendirerek 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.

Sunsay Mühendislik’in konkordato talebi reddedildi!

Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, ekonomik sıkıntılar nedeniyle konkordato başvurusu yapan Sunsay Mühendislik Endüstri Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin talebini reddetti. 

Karayel Tarım Ürünleri’ne 3 ay geçici konkordato mühleti!

Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, mali sıkıntılar yaşayan Karayel Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için 3 ay süreyle geçici konkordato mühleti verdi.

Adana’da Teknikfarm Zirai İlaçlar’a 3 ay geçici konkordato mühleti!

Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Teknikfarm Zirai İlaçlar Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato başvurusunu kabul ederek, 3 ay süreyle geçici mühlet tanıdı.

Netral Elektrik’in konkordato talebi reddedildi!

Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Netral Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato başvurusunu reddetti. 

Fikret Çetin İnşaat'a 16 Ekim 2025 tarihine kadar kesin mühlet kararı verildi!

Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde 2024/351 Esas sayılı dosyası ile görülmekte olan Konkordato davası nedeniyle Fikret Çetin İnşaat'a 16 Ekim 2025 tarihine kadar kesin mühlet kararı verildi.

Belediyeden KDV'den muaf arsa fırsatı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olan arsanın satış ihalesi 7 Haziran'da yapılacak.

adana 1. Çukurova Yapı Zirvesi Haberi

adana 1. Çukurova Yapı Zirvesi

Yapı sektörünün tüm taraflarını buluşturacak olan "1. Çukurova Yapı Zirvesi"nde Türkiye'deki ve dünyadaki gelişmeler incelenirken, sektörün sorunları da irdelenecek. Öncül Sefa İletişim Hizmetleri ve HOME&OFF1CE CONCEPT dergisi işbirliği ile Adana'da düzenlenecek olan 1. Çukurova Yapı Zirvesi ile İlgili olarak HOME&OFFICE CONCEPT Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Öncül, "Bölgemizde bu formatta ilk kez yapı sektöründeki birçok konu tüm tarafları ile birlikte masaya yatırılacak. Konular yerel, ulusal ve global ölçekte konuşulacak" dedi. 

Sektörde faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşların ortak sıkıntılarının konuşulacağı zirvede, konusunda uzman isimler dinleyicilerle bir araya gelecek. Akıllı ve yeşil binadan başarı öykülerine, kentsel dönüşüm, imar ve arsa üretiminden sektörü bekleyen risk ve fırsatlara kadar birçok konunun konuşulacağı zirvede; akademisyenler, finans sektörü temsilcileri, gayrimenkul ve yatırım danışmanları, inşaat malzemesi...