18 / 04 / 2024

Adana 15 Temmuz Parkı tasarım yarışması

Adana 15 Temmuz Parkı tasarım yarışması

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir İlçesi Seyhan Nehri kıyısında yapımını planladıkları 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Sanat Galerisi için açılan mimarı proje yarışmasında dereceye gelen genç mimarları ödüllendirdi.

Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar ilçesi, 15 Temmuz Mahallesi, 103 parsel ile güneyindeki tescil harici alan ve 3401 ada 12 ve 17 parseller ile kuzey ve kuzeydoğusundaki tescil dışı alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, 15 Temmuz Mahallesi, 2143 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

15 Temmuz 1500 TL destek ödemesi hesaplara geçti mi?

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirdiği darbe girişimi, Türk Milleti'nin direnişi ile ülke genelinde yaklaşık 22 saat içinde engellendi. 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve gazilerine destek ödemeleri yapılıyor.

Beştepe'ye 15 Temmuz Demokrasi Şehitler Müzesi inşa ediliyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısına 15 Temmuz Demokrasi Şehirler Müzesi inşa ediliyor. 

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, ““Demokrasi, milli birlik ve beraberlik sınavı başarıyla verildi” dedi.

Finansevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Kolo Holding ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Yapı Tasarruf Sandıkları Derneği Kurucu Genel Başkanı Serdar Kolo, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı...

Altan Elmas'tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne ilişkin, "Konutder olarak, Türkiye’ye güvenimiz zor zamanlarda bile asla sarsılmadı" dedi...

Eminevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Emin Grup-Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı A.Sefa Üstün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Mesajda, "Üretimin artırılması ve yatırımların sürmesi için en zorlu süreçlerde dahi hiçbir illegal örgüt karşısında boyun eğmeyeceğiz" denildi...

Defne Jet Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Şubesi açıldı!

Defne Jet Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Temmuz Demokrasi Otogarı Şubesi Bayrampaşa'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Küçükdüveyki tarafından açıldı.

AK Parti'den Ayasofya anketi: İlk namaz 15 Temmuz'da kılınabilir!

AK Parti'nin Ayasofya'ya ilişkin yaptırdığı anket Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. AK Parti kurmayları Ayasofya'da ilk namazın 15 Temmuz'da kılınabileceğini açıkladı.

Konya 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi açıldı!

Konya'nınSelçuklu ilçesi Bosna-Hersek Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı esnafında iş yeri kiralama şartlarına tepki!

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki iş yeri sahipleri, işletmenin İBB'ye devredilmesinin ardından yeni sözleşmelerde ortaya çıkarılan şartlara tepki gösterdi...

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm Mayıs'ta tamam!

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm mayıs ayına kadar tamamlanacak. Otogar Genel Müdürü Beşli dönüşüm projesinin akıllı peron sistemi, şoförler lokali ve yolcular için kütüphane gibi düzenlemeler yer aldığını açıkladı.

Adana 15 Temmuz Parkı tasarım yarışması Haberi

Adana 15 Temmuz Parkı tasarım yarışması


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir İlçesi Seyhan Nehri kıyısında yapımını planladıkları 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Sanat Galerisi için açılan mimarı proje yarışmasında dereceye gelen genç mimarları ödüllendirdi. Başkan Sözlü, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ve Adana Genç İşadamları Derneği’nin (AGİAD) işbirliğiyle yürütülen ve 36 projenin katıldığı yarışmada birinciliği kazanan Aybüke Ergü ve Asena Hatice Yıldırım’ın plaketlerini verdi.


Darbe kalkışmasının yıldönümünde anma törenlerinin yapılacağı, çeşitli sanatsal ve kültürel etkinlikleri ile atölye çalışmalarının düzenli olarak gerçekleştirileceği 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Sanat Galerisi için açılan mimari proje yarışması ödül töreni, 75. Yıl Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. ÇÜ Mimarlık Bölümü son sınıf öğrencilerini kapsayan mimari proje yarışmasının ödül törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana İl...