20 / 04 / 2024

adana devlet hastanesi inşaatı

adana devlet hastanesi inşaatı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir devlet hastaneleri inşaatının Ocak'ta başlayacağını açıkladı. Vali Demirtaş, yeni sosyal tesislerinin geniş bir alana yayıldığını ifade etti.

Adana Güney Yüreğir Devlet Hastanesi ihalesi 26 Kasım'da!

Adana'da inşa edilecek olan Yüreğir Devlet Hastanesi’nin ihalesi 26 Kasım'da gerçekleşecek. 

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi inşaatı başladı!

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi’nin inşaatı başladı. Mahmut Demirtaş, hastanenin faaliyete geçmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yeniden inşası TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, yıktırılan Yüreğir Devlet Hastanesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Ceyhan Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başladı!

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Sağlık Bakanlığı’nın Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan (TOKİ) devralarak yeniden ihaleye çıktığı 250 yataklı Ceyhan Devlet Hastanesi’nde inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Adana Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 200 yataklı Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ile 50 ünite ve 5 yatak kapasiteli Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını inceledi...

Adana Ceyhan Devlet Hastanesi'nin ihalesi 10 Ağustos'ta!

Adana'da temeli 5 yıl önce atılan Ceyhan Devlet Hastanesi'nin yapımı tamamlanmayı bekliyor. Hastane için 10 Ağustos 2017 günü yeniden ihaleye çıkılacak.

Adana Aladağ Devlet Hastanesi inşaatı hızlandırıldı!

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen'in 4 yıldır bir ilerlemenin kaydedilmediği Aladağ Devlet Hastanesi'nin yapım isinin hızlandırılması ve bir an önce hizmete alınması yönündeki çabaları sonuç verdi.

Adana Aladağ Devlet Hastanesi'nin ihalesi Temmuz'da yapılacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Aladağ ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi hakkında bilgi verdi. Vali Mahmut Demirtaş, hastanenin 2016 yılının Temmuz ayında ihaleye çıkacağını söyledi.

Ceyhan Devlet Hastanesi çalışmaları hızla devam ediyor!

TBMM Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Ceyhan Devlet Hastanesi'nin 2016'da hizmete gireceğini söyledi.

Ceyhan Devlet Hastanesi 2016'da hizmete girecek!

TBMM Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Ceyhan Devlet Hastanesi'nin 2016'da hizmete gireceğini söyledi.

Adana'ya yeni devlet hastanesi inşa edilecek!

Adana Valisi Mustafa Büyük: - ''Yoğun nüfusun yaşadığı Güney Bölgesi'nde yapılması planlanan Güney Seyhan Devlet Hastanesi'nin kısa sürede hizmete girmesi, bölgenin önemli bir sağlık ihtiyacını giderecek'' dedi..

Güney Seyhan Devlet Hastanesi arsası incelendi!

Adana’nın Seyhan ilçesi Obalar Caddesi üzerinde bulunan 35 dönümlük arsada, “Güney Seyhan Devlet Hastanesi” yapılması için ilk adım atıldı..

Kozan Devlet Hastanesi 2014 sonunda açılacak!

Kozan Devlet Hastanesi inşaatı son aşamaya geldi. AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar'a durumun aktarıldığını ve projenin 200 yataklı olarak revize edilerek yatırıma dönüştürüldüğünü belirtti.

adana devlet hastanesi inşaatı Haberi

adana devlet hastanesi inşaatı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir devlet hastaneleri inşaatının Ocak'ta başlayacağını söyledi. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Vali Demirtaş Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin (ÇGC) yeni tesislerinde ziyarette bulundu. Ziyarete, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Başkan Yardımcısı Sait Güleç, Genel Sekreter M. Ömer Üney, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Baştuğ, Sefa Saygıdeğer, Süreyya Uri ve Hüseyin Arat ile cemiyetin kurucu üyeleri de katıldı. 

Vali Demirtaş, ÇGC'nin yeni sosyal tesislerinin geniş bir alanda inşa edileceğini ve Adana'nın en güzel mekanlarından biri olduğunu söyledi.

Adana'daki çalışmalar hakkında konuşan Vali Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir'deki devlet hastaneleri inşaatının Ocak ayı içerisinde başlayacağını açıkladı. İlçenin istihdamına katkı sunan iş dünyası ile sık sık bir araya geldiklerini açıklayan Vali Demirtaş, fuar alanının genişletileceğini, Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi'ndeki sorunların...