26 / 04 / 2024

Adana'daki iki devlet hastanesinin inşaatı Ocak'ta başlayacak!

Adana'daki iki devlet hastanesinin inşaatı Ocak'ta başlayacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir devlet hastaneleri inşaatının Ocak'ta başlayacağını açıkladı. Vali Demirtaş, yeni sosyal tesislerinin geniş bir alana yayıldığını ifade etti.



Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir devlet hastaneleri inşaatının Ocak'ta başlayacağını söyledi. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Vali Demirtaş Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin (ÇGC) yeni tesislerinde ziyarette bulundu. Ziyarete, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Başkan Yardımcısı Sait Güleç, Genel Sekreter M. Ömer Üney, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Baştuğ, Sefa Saygıdeğer, Süreyya Uri ve Hüseyin Arat ile cemiyetin kurucu üyeleri de katıldı. 

Vali Demirtaş, ÇGC'nin yeni sosyal tesislerinin geniş bir alanda inşa edileceğini ve Adana'nın en güzel mekanlarından biri olduğunu söyledi.

Adana'daki çalışmalar hakkında konuşan Vali Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir'deki devlet hastaneleri inşaatının Ocak ayı içerisinde başlayacağını açıkladı. İlçenin istihdamına katkı sunan iş dünyası ile sık sık bir araya geldiklerini açıklayan Vali Demirtaş, fuar alanının genişletileceğini, Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi'ndeki sorunların çözümü için büyük bir emek sarf edildiğini kaydetti. 

Fuarın ve Endüstri Bölgesi'nin  Adana  ve Türkiye için büyük önem taşıdığının altını çizen Vali Demirtaş, "Elbirliğiyle tüm sorunların üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Adana'daki oda, borsa ve belediye başkanlarının birbirleriyle uyumlu çalışması kent adına umut vericidir. Adana'ya yatırımların gelmesi için hep birlikte büyük çaba sarf ediyoruz. Adana'da daha çok yatırım gerçekleşmesi, daha çok istihdam sağlanması adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.


Geri Dön