26 / 04 / 2024

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?



İnşaat sektörünün en büyük firmaları arasında yer alan Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. 

Projede çalışan bütün işçilerin işten çıkarıldığını bildiren Yeşil İnşaat yönetimi bütün taşeron firma yöneticilerini çağırarak İnnovia 4 projesini durduğunu, tüm taşeron firmaların malzeme ve takımlarını almalarını bildirdi. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Innovia 4 projesinin satış ofisiyle görüşen konut mağduru Mehmet Emin Doğal yaptığı açıklamada "İnşaatın 2020 yılında başlayacağını ve 9-18 ay içinde de teslim edileceğini söylediler." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Saraçhane'de ve proje şantiyesinde toplanarak protesto gösterileri gerçekleştiren konut mağdurları evlerine kavuşmak istiyor. 

Bazı Innovia 4 mağdurlarından Ukra City mağdurları gibi dernek kurma önerisi gelirken, bazı mağdurlar ise dava açıp evlerini alma peşinde. Toplam 5 bin mağdurun şimdilik ne yapacağı merak konusu...
 

Neler olmuştu?

 

Toplam 5 bin mağdurun bulunduğu Yeşil İnşaat Innovia 4 projesiyle ilgili bir açıklama yapan Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, Innovia Esenyurt projesinde önceki etaplarda 9 bin konut gecikmesiz olarak teslim edildiğini, son 6 bin konutun da teslim edileceğini söyledi.

İnşaatı 2011 yılında başlayan ve 8 yıldır teslim edilemeyen Yeşil Inşaat Innovia 4 mağdurları seslerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyurmak istiyor.


 

Konut mağdurları TBMM'de!

Konut mağdurları İBB önünde eylem yaptı!

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön