29 / 03 / 2024

adanada arsa ihaleleri

adanada arsa ihaleleri

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, mart ayı oturumlarının ilk toplantısı Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın yönetiminde gerçekleşti. MHP Belediye Meclis Üyesi Ömer Seyfettin Turhan, İmar A.Ş.nin 12 Mart 2014 günü yapacağı 4 arsa satışına tepki gösterdi..

Sarıyer ve Çayırova'da 2 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar ve yatırımcılar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sarıyer ve Kocaeli Çayırova'da yer alan 2 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte o detaylar...

Ankara ve 1 şehirde daha 5 arsa satılacak!

Ankara ve Kocaeli'de yer alan toplamda 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Nisan ve 18 Nisan'da yapılacak.

İki ildeki 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor! Ev, arsa arayanlar bu tarihlere aman dikkat!

Bursa Nilüfer'de ve İzmir Çiğli'de yer alan 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor. Peki arsa ve konutların satış ihaleleri ne zaman? Fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi fırsatı! Bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak. Satış ihaleleri Nisan ay içerisinde gerçekleştirilecek.

Belediye iki şehirde arsa ve iş yeri satacak! Bu tarihlere dikkat!

Hatay ve Kayseri'de yer alan arsa ve iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 fırsatı! 3 ilde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

Belediyeden satılık 2 arsa! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Yalova ve Kayseri'de yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Sanayi imarlı arsaların  satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İzmir ve Bursa'da satılık 11 arsa!

İzmir ve Bursa'da yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 27 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan İzmir ve 1 şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihaleleri 4 Nisan ve 25 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Belediyeden iki ilde satılık 8 arsa! 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Edirne ve Bayburt'ta yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 26 Mart ve 8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İzmir ve Konya'da 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor! 

İzmir ve Konya'da yer alan 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

3 ildeki 55 adet arsa satılıyor! 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul alabilirsiniz!

Çanakkale Bozcaada, Eskişehir Seyitgazi ve Van Edremit'te yer alan 55 adet arsa satılıyor. Belediyeler satış ihaleleri ile ilgili detayları tek tek açıkladı. İşte satış tarihleri... 

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 fırsatı! İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aydın Kuşadası ve Afyonkarahisar Çay'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı o Nisan 2024 ihaleleri...

adanada arsa ihaleleri Haberi

adanada arsa ihaleleri


Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, mart ayı oturumlarının ilk toplantısı Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın yönetiminde gerçekleşti. 30 Mart’ta yapılacak yerel yönetimler seçimiyle beş yıllık görev süresini dolduracak meclis üyelerinden bazıları veda konuşmalarını yapıp, helallik istedi. Günden dışı söz alan MHP Belediye Meclis Üyesi Ömer Seyfettin Turhan, Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş.nin 12 Mart 2014 günü yapacağı 4 arsa satışına tepki gösterdi. Daha önce İmar A.Ş.nin rahatlaması için meclisin sermaye artırımına gidip, arsalarına planla düzenleme getirdiğini ifade eden Turhan, “İmar A.Ş. yönetimi Karahan’da 104 dönüm arsa sattı. Şirket sermayesi 57 bin 600 milyar. Satışa hazır 52 konut var. Değeri 19 milyon. Yüzde 65 oranında tamamlanmış 67 konut var. Biz yeni konut yapacağız deniyor. 20 gündemi olacak.” dedi. Yeni gelecek belediye yönetiminin bu...