28 / 03 / 2024

Adanada elekteik gidecek

Adanada elekteik gidecek

Adana'nın Ceyhan İlçesi Büyük Kırım Mahallesi'nin İstasyon Caddesi,653,654 ve 655 No'lu Sokakları, Burhaniye Mahallesi'nin Gün Sazak ve Kaya Köker Caddelerine 8:30-15:30 saatleri arasında enerji verilemeyecektir.

Prof. Dr. Celal Şengör'den korkutan açıklama: 7.4'lük deprem olabilir! Tekirdağ-İstanbul-İzmit arası tamamen gidecek!

Yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili korkutan açıklamalarda bulundu. İşte 'Tekirdağ-İstanbul arası ve İstanbul-İzmit arası tamamen gidecek' diyen Şengör'ün o açıklamaları...

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Arabuluculuk 1 Eylül'de resmen başlıyor: Hangi anlaşmazlıklar arabulucuya gidecek? 

Kira ve kat mülkiyeti hukuku kaynaklı uyuşmazlıklarda 1 Eylül tarihinden itibaren arabuluculuk dönemi başlıyor. Peki hangi anlaşmazlıklar arabulucuya gidecek? 

Elektrikler gidecek! Yarın İstanbul'da elektrikler kesilecek mi? 19 Mayıs 2023 Cuma elektrik kesilecek ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek açıklandı! 19 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Elektrikler gidecek! İstanbul da elektrik kesintisi olan ilçeler! 13 Mayıs 2023 Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak!

İstanbul’da yarın elektrikler gidecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek duyuruldu! 13 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcıları için yürekleri ağza getiren bir açıklamada bulundu.  Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Ev tapusu olanlar dikkat! Bu işlemi yapmayanların ellerinden tapuları gidecek! Elinizi çabuk sayılı günler kaldı!

Kendine ait evi olanlara duyuru yapıldı. Eğer bu işlemi yapmazsanız, elinizden tapunuz gidecek. İşte detaylar!

Doların geleceği rakamı duyanın aklı başından gidecek! İslam Memiş açıkladı! Bu rakamı gören dövizciye koşacak

Doların geleceği rakamı duyanın aklı başından gidecek! Piyasa Uzmanı İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Bu rakamı gören dövizciye koşacak..

Dolar 36 TL mi olacak? İngiliz Yatırım Bankası'ndan öyle bir açıklama geldi ki... Görenlerin aklı başından gidecek

İngiliz yatırım Bankası Standart Charteted doların 36 TL olacağına dair açıklama geldi. Peki dolar 36 TL mi olacak? Görenlerin aklı başından gidecek.

Trabzon hasır setlerinde dev indirim! Fiyatları görenlerin aklı gidecek! Elizi 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Geleneksel takı haline gelen Trabzon hasır setler işçiliği ile görenleri kendisine hayran bırakıyor. Binlerce kadının merak ettiği Trabzon hasır setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başladı. Fiyatları görenlerin aklı gidecek. Elizi 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Her 100 liralık borcun 48 lirası faize gidecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı resmi programa göre 2023 yılında ödenecek her 100 liralık borcun 52 lirası anaparaya, 48 lirası ise olduğu gibi faize gidecek.

TOGG'un yola çıkmasına kısa bir süre kala Türkiye'den sürpriz hamle! İşbirliğine gidecek

Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG yıl sonunda üretilerek bantlardan inecek. Geçtiğimiz günlerde otobandaki deneme testi görüntüleri ilgi uyandıran TOGG, sürpriz bir adımla işbirliğine gidecek. İşte detaylar...

Adanada elekteik gidecek Haberi

Adanada elekteik gidecek

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamada, 16 Ağustos 2014 tarihinde enerji verilemeyecek yerler şöyle açıklandı: "Adana'nın Yüreğir İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi'ne 9:00-10:00 saatleri arasında 3. Şahıs (Hat Tadilatı) çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. 


Adana'nın Ceyhan İlçesi Büyük Kırım Mahallesi'nin İstasyon Caddesi,653,654 ve 655 No'lu Sokakları, Burhaniye Mahallesi'nin Gün Sazak ve Kaya Köker Caddelerine 8:30-15:30 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. 

Adana'nın Karaisalı İlçesi Salbaş Beldesi ve Yeni Mahallelerine 9:00-16:00 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. 


Adana'nın Sarıçam İlçesi Küçük Baklalı Mahallesi'ne 8:30-10:30 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. 


Adana'nın Kozan İlçesiAkçalıuşağıKöyü'ne 8:3015:30 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. 


Adana'nın Saimbeyli İlçesiNaltaşKöyü'ne 8:3015:30 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. 


Adana'nın Tufanbeyli İlçesi İstiklal Mahallesi'ne 8:3015:30 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. 


Adana'nın...