24 / 04 / 2024

Adananın caddeleri

Adananın caddeleri

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları sonucu Güney Adana'nın önemli ana arterleri Abidinpaşa, Kızılay ve Cemal Gürsel caddeleri geceleri ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti...

Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerekiyor: Olası depremde yıkım olacak caddeler tek tek açıklandı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç,   Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti ve yıkım beklenen caddeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Florya Cennet 2 yüzde 50 peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Florya Cennet 2, projesi İzzet Oklu İnşaat tarafından Adananın en değerli lokasyonlarından Kıyıboyu Caddesi'nde inşa ediliyor. Florya Cennet 2 yüzde 50 peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Cushman - Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 7'ncisini yayınladı. Rapora göre, ana cadde pazarı Kovid-19 salgınından olumsuz yönde etkilendi. Ancak, İstanbul ana alışveriş cadde mağazalarında önümüzdeki süreçte AVM'lerden daha fazla toparlanma olacağı belirtiliyor.

İzmir’den ortak akıl çağrısı 'İzmir Zamanı' ile dönüşüm hızlanacak!

İzmir Zamanı ortak akıl çağrısı, daha iyi bir yaşam için sadece binaları, park ve caddeleri değil; ticareti, tarımı, turizmi, kültür ve sanatı, hayatın tüm alanlarını tasarlamaya yönelik, çığır açan fikirleri İzmir’e davet ediyor.

İstanbul'un alışveriş caddeleri olumlu sinyaller veriyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield’ın, İstanbul'un 3 ana caddesini inceleyen altıncı İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınladı…

İstiklal Caddesi eskiye dönüşte umut vadediyor!

Cushman & Wakefield’ın hazırladığı 5. İstanbul Alışveriş Caddeleri raporunda İstiklal caddesinin eski canlılığına kavuşacağı öngörülüyor.

Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddeleri dönüşüm yaşıyor!

İstanbul’un prestijli caddeleri dönüşüm yaşıyor. Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddelerinde fiyatlar eskisine göre daha makul. Marka karmalarında da ciddi bir değişim var...

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri bir süre daha kırılgan olacak!

Cushman&Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 4'ncüsünü yayınladı. Rapora göre, İstanbul'da ana alışveriş caddeleri, döviz kurundaki dalgalanmalar, ekonomik baskılar, ve kentsel yenileme çalışmaları göz önüne alındığında bir süre daha kırılgan olmaya devam edecek.

Manisa Soma'nın caddeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemi çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Mahallesi, Bağlar Caddesi, Vehbi Tüzel Caddesi, Rıfat Karaca Caddesi ve Keskin Sokak yollarını yeniliyor.

3. İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınlandı!

Cushman & Wakefield'ın yayınladığı ve Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun üçüncüsü yayınlandı.

Hatay'ın caddeleri yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde yıpranan yol ve caddelerde sürdürdüğü bakım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sakarya'nın caddeleri yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2016 yılı asfalt çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İskenderun'un caddeleri dönüşüyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde birçok cadde ve sokakta değişim ve dönüşümün devam ettiğini belirtti.

Adananın caddeleri Haberi

Adananın caddeleri

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın çalışmalarıyla Adana'nın görsel güzelliği daha da artırıldı. 

Güney Adana'da ortaya çıkan görsel güzellikten dolayı vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Yıllardır ihmal edilen bu caddelerde önce kaldırım ve asfalt çalışmaları yapıldı. Şimdi de ışıklandırma çalışmaları ile bölgemiz geceleri de çok güzel bir görünüme kavuştu. Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dediler. 


Adana Çukurova...