24 / 04 / 2024

Adanuspark penthouse

Adanuspark penthouse

KARTAL'DA konumlanan, yasamın başladığı Adanuspark satışta olan üç penthouse sakinlerine lüks bir yaşam vadediyor. Adalar ve deniz manzarasıyla dikkat çeken projede bir yıl boyunca hiç ödeme yapmadan bu Penthouse'lara sahip olmak mümkün...

Adanuspark 'ta kredi taksitleri 1 yıl sonra başlıyor!

Adanuspark satışta olan 3 Penthouse'u natamam teslim ediyor. Sahiplerinin özgürce planlayabileceği 350 metrekarelik Penthouse'larda adalar ve deniz manzarası da bulunuyor. Projede kredi taksitleri bir yıl sonra başlıyor.

Adanuspark’ın natamam Penthouse’ları kişiye özel tasarlanabiliyor!

Adanuspark, Penthouse tipi özel yaşam alanlarıyla standartların çok üstüne çıkıyor, ayrıcalıklı olmanın keyfini yaşatıyor. Natamam oldukları için sahiplerinin özgürce planlayabileceği Penthouse’lar adalar ve deniz manzarasıyla nefes kesiyor.

Penthouse Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Penthouse Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Assel Kussaınova tarafından kuruldu.

Acar Blu-Acarkent'in Junior Penthouse'una global talep!

Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.

'Penthouse' dairelere ilgi arttı! Fiyatlar fırladı!

Dünyanın en gözde şehirlerinden İstanbul’un yalılarından sonra penthouse daireleri de yabancıların ilgi odağı oldu. Artan ilgi, dairelerin fiyatlarını yüzde 100 yükseltti.

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

Türk çağdaş sanatçılarından Sevincy ve Mimar Zeynep Arolat, inşaat halindeki penthouse daireyi ‘42 Maslak Dream Penthouse’ adıyla fonksiyonel bir sanat eseri olarak tasarlıyor.

Ali Ağaoğlu torununa Maslak 1453'teki penthouse daireyi ayırdı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoglu, dede olmaya hazırlanıyor. Şimdiden hediyesini hazırlayan Ağaoğlu torunu Alin için Maslak 1453'te yaptığı siteden 280 metrekarelik penthouse daireyi ayırdı..

Center Point’teki penthouse 55 milyon sterline satılıyor!

Batı Londra’nın en yüksek katlı yapısı olan Center Point’teki penthouse 55 milyon sterlinlik fiyatıyla alıcısını bekliyor.

2006 yılında Dubai Towers'a 36 penthouse daire!

2006 yılında Levent'teki eski İETT garajı arsası üzerine yapılacak Dubai Towers'ta 36 penthouse daire olacakmış. Dubai Towers projesinde yer alacak toplam 516 dairenin yanında kulenin 30 katı otele ayrılacakmış.

Elysium Miramar Bodrum'da penthouse daireler 1 milyon 100 euro!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hayata geçirilen proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 23 blok halinde yükselen Elysium Miramar Bodrum projesinde 4 adet penthouse daire yer alıyor.

Trendist Ataşehir'de metrekaresi 6 bin 160 TL'ye penthouse!

Trendist Ataşehir projesinde penthouse daireler satışa çıktı. Panoramik deniz manzarası sunan dairelerin fiyatları metrekare bazında 6 bin 160 ila 7 bin 390 lira arasında değişiyor..

Trendist Ataşehir'de 28 penthouse daire satışta!

Grey Yapı tarafından Ataşehir’de 1.5 yıl önce inşaatına başlanan Trendist Ataşehir’in yüzde 78’i satıldı. İnşaatının yüzde 72’si tamamlanan projede 28 adet penthouse daire satışa çıktı. Projedeki ticari üniteler ise mayısta satılacak.

Trendist Ataşehir penthouse fiyatları!

Trendist Ataşehir penthouse fiyatları metrekare birim bazında 6.160 TL'den başlıyor. Toplam 2 bin 500 adet daireden oluşan projede 28 adet penthouse daire yer alıyor.

Trendist Ataşehir'de penthouse daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

New York'un en pahalı evi Penthouse; 118,5 milyon dolar!

Ritz Carltno Battery Park'ın en üst iki katında bulunan ve üç farklı daireden oluşan 'penthouse' yeni sahibini bekliyor. Dünyanın önemli metropollerinden New York'ta gayrimenkul alanında yeni rekora ramak kaldı.

Adanuspark penthouse Haberi

Adanuspark penthouse

KARTAL'DA konumlanan, yasamın başladığı Adanuspark satışta olan üç penthouse sakinlerine lüks bir yaşam vadediyor. Çukurova Gayrimenkul imzalı Adanuspark, projeleri natamam sunduğu için sahiplerinin özgürce planlayabileceği 350 metrekarelik alan oluşuyor. Adalar ve deniz manzarasıyla dikkat çeken projede bir yıl boyunca hiç ödeme yapmadan bu Penthouse'lara sahip olmak mümkün. Adanuspark'ın kampanyası ile peşinat bir yıl sonra ödeniyor, kredi taksitleri de aynı şekilde bir yıl sonra başlıyor. Adanuspark, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10-15 dakika mesafede. 


Star...