08 / 12 / 2025
fuzul

Ader Grup Çelik Eğitim İnşaat şirketi

Ader Grup Çelik Eğitim İnşaat şirketi

Ader Grup Çelik Eğitim İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adem Erden tarafından 30 bin TL sermaye bedeli ile Silivri'de kuruldu.

Konkordato talep eden KOR Grup Demir Çelik İnşaat’a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, KOR Grup Demir Çelik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti. ile Fikriye Gülcan Oktay’ın konkordato başvurusunda 1 yıllık kesin mühlet kararı verdi.

Türkiye'nin demir çelik devi Akay Grup konkordato ilan etti!

Türkiye’nin demir çelik devleri arasında yer alan Akay Grup yaşadığı ekonomik krizden çıkamayarak konkordato ilan etti.

KOR Grup Demir Çelik’e 3 ay geçici konkordato süresi!

Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, KOR Grup Demir Çelik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, 3 ay süreyle geçici mühlet tanıdı.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can Özçelik tarafından kuruldu.

Turna Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turna Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Çelik tarafından kuruldu.

Erser Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erser Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ergün Saygın ve Sercan Çelik ortaklığında kuruldu.

Hace Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hace Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Hacı Ali Çelik tarafından kuruldu.

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Özçelik tarafından kuruldu.

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Çelik tarafından açıldı.

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Özçelik tarafından kuruldu.

Homa Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homa Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İşbilir, Hüseyin Zengin, Mehmet Kesin ve Orhan Çelik ortaklığında kuruldu.

Hhc Grup Elektrik Elektronik Mekanik Medikal İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hhc Grup Elektrik Elektronik Mekanik Medikal İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanefi Çelik tarafından kuruldu.

Ader Grup Çelik Eğitim İnşaat şirketi Haberi

Ader Grup Çelik Eğitim İnşaat şirketi


Ader Grup Çelik Eğitim İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adem Erden tarafından 30 bin TL sermaye bedeli ile Silivri'de kuruldu.



Ader Grup Çelik Eğitim İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Konusu:


a. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı,satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak.Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak.Her türlü madeni eşya imalatı,alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak.Her türlü alüminyum doğrama, alüminyum kapı pencere, panjur işlerini yapmak, alınan işleri başka firmalara yaptırmak.Her türlü metal, akrilik stand reyonları, teşhir standları, metal stand, market alışveriş arabaları imali, alım satımı,...