18 / 04 / 2024

adıyaman mera mahallesi kentsel dönüşüm

adıyaman mera mahallesi kentsel dönüşüm

Adıyaman'ın en eski mahallelerinden olan Mara Mahallesi'nde, Kentsel Dönüşümün uygulanması amacıyla proje çalışmalarına başlandı. Bölge yeni yapılaşmaların uygulanması için proje üzerinde çalışmalar yapıldı.

Adıyaman’da deprem konutlarının inşası bitmek üzere

Adıyaman'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların yapımı devam ediyor. TOKİ'nin özenle ve detaylı çalıştığı Örenli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan iki yüz kırk konut Cumhuriyet’in 100. yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

Adıyaman'daki 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı!

Adıyaman'da 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı. Adıyaman Vartana Mahallesi'ndeki 325 dönüm alana yapılan prefabrik konutlara toplamda 7 bin 500 kişi yerleşti.

Milli Emlak Adıyaman'da imarlı arsa satıyor! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:45'te yapılacak.

Adıyaman’da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman’ın Mehmet Akif Mahallesi’nde bir inşaatta çalışan 29 yaşındaki Mehmet Yakaryılmaz, iskeleden düşerek yaralandı.

Adıyaman'da Şeref Cengiz İlkokulu'nun temeli atıldı!

Cengiz Holding çatısı altında madencilik alanında faaliyet gösteren Eti Bakır, Adıyaman'ın Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nde 24 derslikli okul inşa ettirecek. 

TOKİ Adıyaman Kahta 157 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Adıyaman 157 konut ihalesi yarın!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Adıyaman Petrol Mahallesi 377 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman 377 konut ihalesi yarın!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman Kahta'ya 157 yeni konut!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konut müjdesi!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul müjdesi!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Aralık'ta yapılacak.

adıyaman mera mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

adıyaman mera mahallesi kentsel dönüşüm

Mahalle riskli alan olarak belirlenip, bölge "Kentsel Dönüşüm" kapsamına alınarak, yeni yapılaşmaların uygulanması için proje üzerinde çalışmalar yapıldı. Adıyaman Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Kentsel Dönüşüm Bürosu'nda Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Vechi Yüksek öncülüğünde bir araya gelen teknik heyet, kapsamlı bir çalışma yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı, jeoloji mühendisi Nazik Bekdemir ve şehir plancısı Esra Özyurt Aydın, İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Salih Alkayış, Adıyaman Belediyesinin kentsel dönüşüm teknik ekibi bilgisayar mühendisi Nevzat İlhan, jeoloji mühendisi Abdurrahman Bölücü, şehir plancısı Büşra Saygı, Mimar Aysel Ertemir ve harita mühendisi Hakan Öztürk'ün katılımıyla oluşan heyet, alan ile ilgili çalışmaları değerlendirip, projenin devamı için yeni çalışmalara başladı.


Adıyaman'da...