26 / 04 / 2024

Adnan Kuşoğlu

Adnan Kuşoğlu

DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz kadim dostu Adnan Kuşoğlu'na tavla turnuvasında altın tesbih kaybetti.

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Yüksek Mimar Mühendis Adnan Taşcıoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Adnan Taşcıoğlu 25 Ocak 2018 Perşembe günü yaşamını yitirdi. İTÜ mezunu Adnan Taşcıoğlu bugün toprağa verilecek. 

Murat Başoğlu, Bodrum ve Beykoz'daki evini eski eşine verdi!

Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek Başoğlu, Kuşadası Adliyesi'nde tek celsede boşandı.

Adnan Kuşoğlu yeniden N Merkez AVM Yönetim Kurulu Başkanı!

Esenyurt'ta yer alan Merkez Alışveriş Merkezi'nin Genel Kurul Toplantısı dün gerçekleşti. Toplantıda alınan kararla Adnan Kuşoğlu yeniden N Merkez AVM yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Şanlıoğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlıoğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Burak Şanlı tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

UKOM Yönetimi Adnan Kuşoğlu ile görüştü!

Ukra City Komşuları Derneği yeni bir açıklama yaptı. UKOM yaptığı açıklamada Adnan Kuşoğlu'nun müteahhit firma olarak gelen ekstra taleplere cevap vermenin mümkün olmadığı konusundaki sözlerini dile getirdi.

Özyurtlar Ukracity projesi için belediyeden onay bekliyor!

Ukra City projesi ile ilgili olarak Özyurtlar İnşaat adına açıklama yapan Adnan Kuşoğlu Özyurtlar olarak projeyi hazırlayıp Esenyurt Belediyesi'ne sunduklarını, eğer sorun çıkmadan onaylanırsa ruhsatı alacaklarını belirtti...

Güllüoğlu Baklava yurtiçindeki şube sayısını 40'a çıkartacak!

Güllüoğlu’nun 6’ncı kuşak yöneticilerinden Fatih Güllü, çocukken yazları çıraklık yaptığı şirketin şu anda tüm operasyonlarından sorumlu. Hedefi, Güllüoğlu’nu global olarak premium bir marka haline getirmek

Ziya Yılmaz tavlada Adnan Kuşoğlu'na altın tesbih kaybetti!

DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz kadim dostu Adnan Kuşoğlu'na tavla turnuvasında altın tesbih kaybetti.

Güllüoğlu, Amerika'ya yerleşti, Donald Trump'ın yemeklerine baklava gönderiyor!

Dünyanın yeme-içme merkezi kabul edilen New York'u Türk lezzetleri kuşatmaya başladı. Dört şubeye ulaşan Güllüoğlu, Coca-Cola'nın CEO'su Muhtar Kent'in toplantılarına ve Donald Trump'ın yemeklerine baklava gönderiyor. Çiğköftem ise dürüm içinde servis ett

Kapıcıoğlu İnşaat, çağlayan Meydanı'nda otopark yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) çağlayan Meydanı'nda, intifa hakkı karşılığı zemin altı otopark yapımı ve 30 yıl işletme hakkı ihalesini Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu'nun şirketi kazandı

Adnan Kuşoğlu Haberi

Adnan Kuşoğlu

Yaklaşık 5 yıldır aralıksız tavla oynayan Yılmaz ve Kuşoğlu dün oynadıkları son maçta altın tesbihine maç yaptılar. Maçı Adnan Kuşoğlu 6-1 kazandı. Ziya Yılmaz'dan altın tesbih kazandı.


14 ayar, 33'lük altın tesbihi DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz'dan alan Kuşoğlu yaptığı açıklamada "Daha önceki maçı 6-0 kazanmıştım dün Ziya Bey'e 1 maç kaybettim. Bundan dolayı üzüntü yaşıyorum" dedi.