19 / 03 / 2024

UKOM Yönetimi Adnan Kuşoğlu ile görüştü!

UKOM Yönetimi Adnan Kuşoğlu ile görüştü!

Ukra City Komşuları Derneği yeni bir açıklama yaptı. UKOM yaptığı açıklamada Adnan Kuşoğlu'nun müteahhit firma olarak gelen ekstra taleplere cevap vermenin mümkün olmadığı konusundaki sözlerini dile getirdi.



Esenyurt'taki imar krizi sebebiyle Özyurtlar İnşaat'a devredilmesi gündemde olan Ukra City projesinden aldıkları evlere kavuşamayan mağdurlar 26 Mayıs Cuma günü Adnan Kuşoğlu ile görüştü.


Ukra City projesi mağdurlarının kurduğu UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yeni bir açıklama yaptı. UKOM görüşme sırasında Adnan Kuşoğlu'nun bazı toprak sahiplerinin her seferinde karşılarına yeni taleplerle gelerek müşkülpesentlik yaptıklarını ve bununda hem kendilerinin, hem de bu sürecin bir an önce tamamlanmasını isteyen toprak sahiplerinin moralini bozduğunu belirtiği şeklinde açıklama yaptı.  


Toprak sahipleri ile toplantı yaptıklarını dile getiren Adnan Kuşoğlu'nun neredeyse projeden vazgeçme durumuna geldiklerini ama hala ısrarla kendilerinin de çözümü istediklerini ve müteahhit firma olarak gelen ekstra taleplere cevap vermenin mümkün olmadığını söylediği belirtildi. 


İşte UKOM tarafından yapılan o açıklama:


Sayın UKOM Komşularımız;

26.06.2015 Cuma günü süreç hakkında bilgi almak üzere Sn.Adnan Kuşoğlu Bey ziyaret edilmiştir. Kendileri Perşembe günü kalabalık bir grup toprak sahibi ile toplantı yaptıklarını ve bu toplantının zaman zaman gergin anlara sahne olduğunu bildirmiştir. Azınlık da olsa bazı toprak sahiplerinin her seferinde karşılarına yeni taleplerle gelerek müşkülpesentlik yaptıklarını ve bununda hem kendilerinin hem de bu sürecin bir an önce tamamlanmasını isteyen toprak sahiplerinin moralini bozduğunu söylemiştir. Gergin geçen toplantıda neredeyse projeden vazgeçme durumuna geldiklerini ama hala ısrarla kendilerinin de çözümü istediklerini söylemiştir. Bir Müteahhit firma olarak gelen ekstra taleplere cevap vermenin mümkün olmadığını belirtmiştir. Ancak diğer taraftan büyük çoğunluğun imza için beklediğini ve bir kısım toprak sahibinin ise daire seçme işlemlerinin devam ettiğini söylemiştir. Sonuç olarak, sürecin devem ettiğini ancak bazı toprak sahiplerinin hem inşaatı 2 yılda bitirin deyip hem de sürekli pürüz çıkarmalarının tezat teşkil ettiğini ve süreci kendi elleriyle uzattığını söylemektedir.

Bilgilerinize sunulur.


Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön