26 / 04 / 2024

Ukra City Komşuları Derneği, Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

Ukra City Komşuları Derneği, Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) Başkanı Müyesser Dulundu yanında Ukra mağduru bayanlardan oluşan bir ekiple Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile bir toplantı gerçekleştirdi...




UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) Başkanı Müyesser Dulundu yanında Ukra mağduru bayanlardan oluşan bir ekiple Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile bir toplantı gerçekleştirdi.


Ukra mağdurları Başkan Necmi Kadıoğlu'na, Özyurtlar'ın Ukra inşaatı alarak inşaata başlama noktasına gelmesinde verdiği destek için teşekkür etti ve bundan sonra yaşanacak süreçte Ukra'nın kendilerini daha fazla mağdur etmemesi noktasında destek istedi. Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu bu cenazeyi buradan kaldıracaklarını ve her zaman mağdurların yanında olduğunu söyleyerek mağdurlara destek sözü verdi.



Tamer Özyurt açıklama yapmıştı

TGRT Haber'de yayınlanan Benim Evim programına konuk olarak katılan Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt devir işlemleri süren Ukracity projesini tamamlayacaklarını ve insanların mağduriyetini gidereceklerini söylemişti.


2010'da satışa çıktı

Ukra İnşaat'ın 28 Ekim 2010 tarihinde satışa çıkardığı Ukra City 45 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecekti. Yüzde 78'i yeşil alana ayrılan 2 bin 400 konutluk projenin 24 ay içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyordu.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com





Geri Dön