20 / 04 / 2024

Makrom mağdurları Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

Makrom mağdurları Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazan Makrom mağdurları dün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüştü. Yapılan açıklamaya göre Kadıoğlu Makromtek projesi ile ilgili sıkıntıların çözüleceğinin sinyallerini verdi...




Beylikdüzü ve Esenyurt inşaat mağdurlarının 7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de gerçekleştirdikleri eyleme destek veren Makrom mağdurları 27 Mart Cuma günü Makromtek projesinin arsa sahibi Ahmet Kayıkçı ve Mustafa Kayıkçı, Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Petek Dinçöz hakkında Büyükçekmece Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunmuştu.


Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak, çözüm sözü alan Makrom mağdurları dün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Emine Turgut Bakırcı, Ahmet Kayıkçı ve Vahap Turgut ile görüştü.


Makrom mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup!


Esenyurt Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıya Makrom Yapı mağdurlarını temsilen Feryal Cimşit, Hülya Bayrak, Gürkan Demirkan, Hayrettin Çetinkaya, Fahri Koçer, Fahri Kaygu ve mağdurların avukatları katıldı.


Makromtek mağdurlarının yaptığı açıklamaya göre Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu bu işin çözülmesi için çalışmalara başlayacağını söyledi. Belirlenen iki çözüm yoluna göre;  İsteyen belediyenin belirlemiş olduğu maliyet farkı ödenerek daire tapusunu alacak, isteyen faiziyle birlikte parasını alarak sözleşmesini fesh edebilecek.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön