19 / 04 / 2024

Ukracity mağdurları yarın Necmi Kadıoğlu ile görüşecek!

Ukracity mağdurları yarın Necmi Kadıoğlu ile görüşecek!

Ukracity mağdurlar yarın Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüşecek. Esenyurt belediye binası önünde toplanacak olan Ukra mağdurları cevabını merak ettikleri soruları Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na soracak.




Esenyurt'taki imar krizine takılan Ukracity projesinde devir işlemleri sürüyor. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada yarın sabah Beyaz Masa'da Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüşüp, bilgi almaya çalışacaklarını söyledi.  Saat 09:00'da belediye binası önünde toplanacak olan Ukra mağdurları cevabını merak ettikleri soruları Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na soracak. 


İşte UKOM tarafından yapılan o açıklama: 

Sayın UKOM Komşularımız;

Seçim öncesi devam eden halk günlerinin yine seçim ortamına girilmesi sebebi ile devam ettiğini ve salı günleri Sn. Kadıoğlu'nun bu sebeple belediye binasında "Beyaz Masa'da" halkla görüştüğünü öğrendik. Bu salı sabahı Beyaz Masa'da kendisi ile görüşmeye ve durum hakkında bilgi almaya çalışacağız. Saat 09.00'da yanımızda olmak isteyen tüm komşularımızı sesimizi daha güçlü çıkarmak için bekliyoruz.



Ukracity'de neler olmuştu?

İlk eylemlerini 7 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştiren Ukra City mağdurları 27 Şubat'ta Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüşmüştü. Sürecin yavaş ilerlemesi üzerine açlık grevine başlayan mağdurlar, son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak yaşadıkları sıkıntıları dile getirmişti.


Reklam filmlerinde Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü isimlerini oynatan ve bozulan mali yapısını düzeltemeyince Aralık 2012'de iflas erteleme isteyen şirket 378 ofislik Ukra Han Plus, 800 konutluk Hane Plus projelerinden sonra, 2010’da en büyük projesi olan  2.560 konut ve 70 dükkanlık Ukra City Projesi’ne başlamıştı.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön