29 / 03 / 2024

Ukracity mağdurları necmi kadıoğlu görüşme

Ukracity mağdurları necmi kadıoğlu görüşme

Ukracity mağdurlar yarın Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüşecek. Esenyurt belediye binası önünde toplanacak olan Ukra mağdurları cevabını merak ettikleri soruları Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na soracak.

Necmi Kadıoğlu'ndan Ukracity mağdurlarına yeni randevu!

Özyurtlar'a devredilecek olan Ukracity projesi ile Necmi Kadıoğlu ile görüşecek olan mağdurlar önümüzdeki hafta bütün görüşmeleri tamamlayıp, bu görüşmeler sonucu beklenen neticeyi alamazlar ise büyük bir eylem gerçekleştirecekler...

Ukracity mağdurları Necmi Kadıoğlu'yla görüştü!

Ukracity mağdurları Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u 7 Şubat 2015 tarihinde protesto etmişti. Ukracity mağdurlarının yapmış olduğu eylem sonuç verdi, mağdurlar Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüştü.

Necmi Kadıoğlu'ndan Ukracity mağdurlarına randevu!

Ukracity mağdurları Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u 7 Şubat 2015 tarihinde protesto etmişti. Ukracity mağdurlarının yapmış olduğu eylem sonuç verdi, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Ukracity mağdurlarına randevu verdi.

Necmi Kadıoğlu'ndan konut mağdurlarına: Sizi dava edeceğim!

Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendini eleştirenlere yanıt verdi. Kendi döneminde yapılan hizmetleri sıralayan Kadıoğlu, konut mağdurlarına da "Sizi dava edeceğim" dedi.

Esenyurt konut mağdurlarına müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya geldi. Bakan Kurum "Vatandaşımızın mağduriyetini giderecek olan çalışmayı yine vatandaşımızla omuz omuza yapmak istiyoruz.'' dedi.

Konut mağdurları bugün Esenyurt'ta toplanıyor!

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları bugün saat 18:00'de Esenyurt'ta toplanıyor.

Jet Fadıl mağdurları nasıl kandırıldıklarını anlattı!

"Jet Fadıl" lakaplı Fadıl Akgündüz ve akrabalarının, Caprice Gold ve Maldivler projelerinde devre mülk satışı yaparak vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davada mağdurlar siyasileri suçladı...

Innovia 4 mağdurlarından Yeşil Holding önünde eylem!

Yarım bırakılan evlerinin senelerdir teslim edilmediğini söyleyen Innovia 4 mağdurları, Cevizlibağ'daki Yeşil Holding önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret edecek!

18 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 19:00’da CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde Fikirtepe mağdurlarını ziyaret edecek.

Esenyurtlu konut mağdurlarından yeni eylem!

Esenyurtlu konut mağdurları Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek eylem yaptı. Uluslararası Tüketiciler Derneği Genel Başkanı’nın da katıldığı eylemde yetkililere seslendi.

Innovia 4 mağdurları eylem yaptı!

Yarım bırakılan evlerinin senelerdir teslim edilmediğini söyleyen Innovia 4 mağdurları, şantiye alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Nusaybin'deki terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör mağdurları için yapılan konutların anahtarı törenle sahiplerine teslim edildi...

Afyonkarahisar'da konut mağdurları isyan etti!

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 2015 yılında ödeme yaptıkları inşaat firması tarafından dairelerinin teslim edilmediğini, edilenlerin ise tapularının verilmediğini iddia eden mağdurlar eylem yaptı.

Konut mağdurlarından tabutlu eylem!

Esenyurt'ta 3200 dairelik siteden 10 yıl önce daire alan vatandaşlar şirket TMSF yönetimine geçince dairelerini teslim alamadılar. Mağdurlar siteye tabutla gelip seslerini duyurmak istedi. 

Konut mağdurları İBB önünde eylem yaptı!

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları bugün saat 12:00'de Saraçhane'de toplandı.

Konut mağdurları yarın Saraçhane'de toplanıyor!

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları yarın saat 12:00'de Saraçhane'de toplanıyor.

Ukracity mağdurları necmi kadıoğlu görüşme Haberi

Ukracity mağdurları necmi kadıoğlu görüşme


Esenyurt'taki imar krizine takılan Ukracity projesinde devir işlemleri sürüyor. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada yarın sabah Beyaz Masa'da Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüşüp, bilgi almaya çalışacaklarını söyledi.  Saat 09:00'da belediye binası önünde toplanacak olan Ukra mağdurları cevabını merak ettikleri soruları Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na soracak. 


İşte UKOM tarafından yapılan o açıklama: 

Sayın UKOM Komşularımız;

Seçim öncesi devam eden halk günlerinin yine seçim ortamına girilmesi sebebi ile devam ettiğini ve salı günleri Sn. Kadıoğlu'nun bu sebeple belediye binasında "Beyaz Masa'da" halkla görüştüğünü öğrendik. Bu salı sabahı Beyaz Masa'da kendisi ile görüşmeye ve durum hakkında bilgi almaya çalışacağız. Saat 09.00'da yanımızda olmak isteyen tüm komşularımızı sesimizi daha güçlü çıkarmak için bekliyoruz.



Ukracity'de neler olmuştu?

İlk eylemlerini 7 Şubat 2015 tarihinde...