26 / 04 / 2024

Caprice Gold mağdurları Jet Fadıl’ın geldiğini duyunca inşaata akın etti!

Caprice Gold mağdurları Jet Fadıl’ın geldiğini duyunca inşaata akın etti!

İnşaatı senelerdir tamamlanamayan Bayramşapa'daki Caprice Gold projesinin mağdurları, Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz'ün gece yarısı inşaat alanına geldiğini duyunca inşaata akın etti.



Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz'ün dün gece yarısı İstanbul Bayrampaşa’da yer alan Caprice Gold inşaatına geldiği iddia edildi. Bu haberi duyan  Carpice Gold Mağdurları inşaata akın etti.

"BURAYI ACİL BOŞALTIN, DEMİŞLER"

Caprice Gold Derneği ve site yönetim kurulu başkanı Talip Metehanoğlu yaptığı açıklamada "Bu akşam 19.00’dan sonra bir telefon geldi. Fadıl Akgündüz avukatlarıyla beraber buraya gelmiş tapu kağıtlarını göstermiş. Acil burayı boşaltın demişler. Bizi de haberdar ettiler geldiğimizde gitmişti. 28 bin kişi burada mağdur Fadıl Bey buraya geliyor ’bey’ oluyor biz burada işgalci oluyoruz." dedi.

Dernek avukatı Yaşar Metehanoğlu da konuyla ilgili olarak, "Bizim güvenlik korumalarımıza müdahale etmişlerdir. Fadıl Akgündüz, ’Sizin işinize son verdik buradan gidebilirsiniz’ demiştir. Biz 6 aydan beri kat mülkiyeti kanunlarının 57. 58. 59. ve 60. maddelerine göre bu sitenin yönetimi konusunda mal sahipleriyle toplantı yaptık. Toplantıda Talip Metehanoğlu grubunun yönetimi ele almasını sağladık. Binanın yapılması görevini verdiler" şeklinde konuştu.

Caprice Gold mağdurları Jet Fadıl’ın geldiğini duyunca inşaata akın etti!

Caprice Gold Mağdurları Derneği'nin sosyal medya sayfasından da bir açıklama yapan Talip Metehanoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Arkadaşlar Jet Fadıl mağdurları olarak dün binamızı teslim aldık bu fadılın planları bitmez onun için bugün saat 14:00’te otel binamızda Bayrampaşa’da bütün mağdurlar olarak tapularınızı alıp geleceksiniz gelirken kalabalık gelinsin çoluk çocuk Eşdost akrabasını herkes yanına alsın önümüzdeki en az bir haftayı olağan üstü hal olarak yaşıycaz bundan dolayı bugün saat 15:00’te Bayrampaşa Belediyesi'ne yürüyüş yapılacak çünkü üzerinden on sene geçmiş inşaat ruhsatını tekrar 1.05 sene daha yenilenmesi söz konusu bize emniyetten bu şekil söylendi bu tamamen hukuksuz bir işlemdir. Yaşar Bey’in direktifinde ruhsat verilmemesi gereken mahkeme süreci devam eden bu inşaat sürecinde böyle bir kararı hiçbir belediye alamaz denmektedir onun için malım var diyen herkes bu duyuruya kulak verip herkes bir an önce malına sahip çıksın herkesi bekliyorum"

Caprice Gold mağdurları Jet Fadıl’ın geldiğini duyunca inşaata akın etti!

Fadıl Akgündüz

Ne olmuştu?

‘Jet Fadıl’ lakabıyla tanına Fadıl Akgündüz’ün İstanbul Bayrampaşa’da Haziran 2010 tarihinde temelini attığı Caprice Gold projesinin inşaatı bir türlü tamamlanamadı. 2010 yılında başlayan Caprice Gold'un taahhüt edilen 2013 yılında tamamlanamaması sebebiyle kira parası alan mağdurlar, bu paranın da aylardır kendilerine ödenmediğini söylemişti. Caprice Gold ve Caprice Malpler projesi mağdurları, Fadıl Akgündüz ve çalışanları hakkında nitelikli dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

Jet Fadıl yargıdan kaçamadı: Yüz binlere umut kararı!


Geri Dön