28 / 03 / 2024

Caprice Gold mağdurlarından imza kampanyası!

Caprice Gold mağdurlarından imza kampanyası!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinin mağdurları Fadıl Akgündüz için bir imza kampanyası başlattı, imza kampanyasına 201 kişi katıldı.




Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinin mağdurları “Jet Fadıl” lakaplı Fadıl Akgündüz için imza kampanyası başlattı. "Fadıl Akgündüz'ün Bitmek Bilmeyen Dolandırıcılığı Son Bulsun. Mağduriyetler Giderilsin" başlığıyla başlatılan imza kampanyasına 201 kişi katıldı.


İmza kampanyası başlatan mağdur Pelin Albayrak, açıklamasında şu cümlelere yer verdi: "Kamuoyunda Jet Fadıl olarak tanınan Fadıl Akgündüz, 1999 yılında mağdur ettiği binlerce insandan yıllar sonra, basında günlerce reklamı yapılan Caprice Gold Bayrampaşa ve Maldivler projesiyle tekrardan binlerce insanı mağdur etmiştir. Bu mağduriyetlerin sonucunda ise bahsi geçen şahıs halen dışarıda hiçbir şey yapmadan gezinmektedir. Devletin Fadıl Akgündüz'ün yarattığı mağduriyeti, Fadıl Akgündüz ve ailesi üzerinde gerekli araştırmaları yaparak ve tedbirler koyarak çözümlemesini; yıllardır süregelen haksızlığın bir an önce son bulmasını istiyorum. 


Bayrampaşa'daki Caprice Gold ve Maldivler'de Caprice Maldivler projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişileri dolandırdığı iddia edilen Fadıl Akgündüz'ün 2 bin 443 yıla kadar hapis istenmiş, mahkeme 1 yıl 3 aydır tutuklu yargılanan Fadıl Akgündüz ile yeğeni Mehmet Salih Obut'u tahliye etmişti.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön