28 / 03 / 2024

Caprice Gold mağdurlarından Taksim eylemi kararı!

Caprice Gold mağdurlarından Taksim eylemi kararı!

İsmi kağıt üzerinde kalan projelerle anılan Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği Caprice Gold Bayrampaşa projesinde mağdur olan yatırımcılar Taksim'deki inşaat mağdurları eylemine katılma kararı aldı...




Ukra City mağdurlarının yaptığı eylemin yankıları sürerken, Taksim 7 Mart Cumartesi günü büyük bir eyleme ev sahipliği yapacak.  İnşa ettikleri projeleri sahiplerine zamanında teslim etmeyen Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Osmanlı İnşaat, İlke İnşaat ve Ukra İnşaat mağdurları Cumartesi günü Taksim'de olacak.


Özyurtlar'la yaşanan sürece zarar vermemek adına sessiz kalan Ukracity mağdurları sessizliği bozup eyleme destek verme kararı almıştı. Taksim'de gerçekleşecek eyleme bir destek de Caprice Gold mağdurlarından geldi.


İsmi kağıt üzerinde kalan projelerle anılan Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold 5 yıldır tamamlanamadı. Caprice Gold Bayrampaşa projesinde mağdur olan yatırımcılar Taksim'deki inşaat mağdurları eylemine katılma kararı aldı. 


2010 yılında başlayan projenin taahhüt edilen 2013 yılında bitirilememesi nedeniyle kira parası alan mağdurlar, bu paranın da aylardır kendilerine ödenmediğini ve inşaatın durduğunu belirtti.



Beylikdüzü ve Esenyurt mağdurları yeni eyleme hazırlanıyor!



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön