25 / 04 / 2024

Elbistan'da konut mağdurlarının sorunu çözülecek!

Elbistan'da konut mağdurlarının sorunu çözülecek!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Saraykent Mahallesi’nde evleri yıkılan ve yüklenici firma tarafından yapılmayan konut mağdurlarıyla buluştu. Gürbüz, ''Bu sorunu çözeceğiz, mağdurların yanınızdayız'' dedi.



Kahramanmaraş Elbistan Saraykent Mahallesi’nde konut mağdurlarının sorunu çözülmeyi bekliyor. Elbistan'ın Sesi'nde yer alan habere göre; mağdurlar, kentsel dönüşüm projesinde evlerinin inşaat firması tarafından yıkılmasının ardından süresinde teslim edilmediği için mağdur olduklarını sözlerine ekledi. Konut mağdurları, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ile bir araya geldi.

YANINIZDAYIZ, ÇÖZECEĞİZ

Gürbüz, Mehmet Akif Ersoy Belediye Evi’nde toplu konut mağdurlarıyla buluştu. İki saat boyunca devam eden toplantıda vatandaşların sorunlarını dinleyen Gürbüz, ''Devlet olarak üzerimize düşeni yapacağız'' şeklinde konuştu.

Elbistan’da Saraykent Mahallesi’nde yarım kalan inşaatlar nedeniyle mağdur olduğunu iddia eden vatandaşlarla konuşan Gürbüz, şu açıklamalarda bulundu: “Vatandaşlarımızla onların dertlerini ve sıkıntılarını dinlemek, bu sıkıntılara çözüm bulmak için bir toplantı düzenledik bu toplantı sonucunda varandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek için yanlarındayız üzerimize düşen neyse yapacağız. Vatandaşların yüklenici firma ile yapmış oldukları sözleşmeleri kendimiz inceledik. Gereken yerlere müfettişlerimizi görevlendirdik. Müfettişlerimiz de yapmış oldukları çalışma sonucunda bize bir veri sundular. Bu veri çerçevesinde vatandaşın bu mağduriyetini en aza indirecek çalışmayı yine vatandaşımızla omuz omuza yapmak istiyoruz. Onlara bunun sözünü verdik” dedi.


Geri Dön