26 / 04 / 2024

Makrom mağdurları Necmi Kadıoğlu'yla görüştü!

Makrom mağdurları Necmi Kadıoğlu'yla görüştü!

Makrom mağdurları dün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'yla bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Kadıoğlu Makromtek projesinin inşaatını mühürleteceğini ve anlaşma sağlanana kadar kat irtifakı vermeyeceğini söyledi.




Yaşanan imar krizleriyle gündeme gelen Esenyurt'taki Makromtek projesinden dairelerini teslim alamayan Makrom Yapı mağdurları 27 Mart Cuma günü Makromtek projesinin arsa sahibi Ahmet Kayıkçı ve Mustafa Kayıkçı, Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Petek Dinçöz hakkında Büyükçekmece Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunmuştu.


Geçtiğimiz gün Esenyurt Belediye binası önünde eylem yapan Makrom mağdurları dün de Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'yla bir görüşme gerçekleştirdi.


Makrom mağduru Hayrettin Çetinkaya öncülüğündeki 6 kişilik komisyon ile gerçekleştirilen görüşmede Makrom mağdurlarının yanında olduğunu belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Makromtek projesinin inşaatını mühürleteceğini ve anlaşma sağlanana kadar kat irtifakı vermeyeceğini söyledi.


Makrom mağdurları Necmi Kadıoğlu yla görüştü!


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön