25 / 04 / 2024

ADV Kule Vinç Smart fiyatları

ADV Kule Vinç Smart fiyatları

İTALYAN merkezli FM Gru kule vinçlerinin Türkiye, Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinin distribütör firması olan ADV Kule Vinç, Komatek Fuarı'nda inşaat sektörünün profesyonelleriyle bir araya geldi.

Depremden sonra talep 5 kat arttı: Kule vinç yatırımcılığı yine popüler oldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin büyük yıkımlara sebep olduğu 11 şehirdeki şantiyelerde kule vince talep tam 5 kat arttı. Kule vinçlerin çok yüksek fiyatlarla kiraya verilmesi de yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kırbıyık tarafından kuruldu.

Çin’den Türkiye’ye vinç köprüsü!

Yıldırım Kule Vinç de 2022 senesinde distribütörlüğünü üstlendiği Çin merkezli Dahan Teknoloji ve 80 iş ortağı ile geçtiğimiz günlerde İstanbul Wish More Hotel'de bir araya geldi.

Şahinbirlik Kule Vinç Limited Şirketi kuruldu!

Şahinbirlik Kule Vinç Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Huri Şahin ve Muhammet Ali Birlikci ortaklığında kuruldu.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Dmr Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dmr Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Demir tarafından kuruldu.

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1.500.00,00 TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından Kuruldu.

Mercan Kule Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mercan Kule Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile İsris Midilli tarafından kuruldu.

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Suat Şahin tarafından kuruldu.

Poyraz Kule Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kule Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Erduvan tarafından kuruldu.

Star Teknik Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Teknik Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Tunç tarafından kuruldu.

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Satılmış Doruk tarafından kuruldu.

2m Kule Vinç Makina İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2m Kule Vinç Makina İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Mutlu Kartal ve Ömer Faruk İşçi ortaklığında kuruldu.

ADV Kule Vinç Smart fiyatları Haberi

ADV Kule Vinç Smart fiyatları

FM Gru'nun, ADV için özel olarak ürettiği son modeli; yeni nesil kule vinç smart inşaat sektörünün yoğun ilgisiyle karşüaştı. 60 metre yançap tarama sahası, kolay montaj ve sevkiyat avantaj lanyla, klasik bir kule vinçten daha ekonomik ve pratik olan FM Gru SMART, Türk müteahhitlerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandı. 2005'te Cem Bıyık tarafından kurulan, inşaatın sağ kolu ADV EnerjiSA Tufanbeyli Termik Santrali, Avrupa'nın en yüksek binası, 3. Köprü inşaatı gibi ülkenin en önemli projelerinde tercih...