25 / 04 / 2024

AE Mimarlık 2015

AE Mimarlık 2015

İstanbul'un önemli mimarlık ofislerinden biri olan AE Mimarlık, kentsel dönüşümün başlamasıyla birlikte parsel bazında 200 projeye imza attı. AE Mimarlık, önemli bir başarıya imza attı

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile TalhaBilal Geniş tarafından kuruldu.

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Emin Sayar ve Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi AE Mimarlık'a emanet!  

Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini açıkladı. 

Bumerang Kartal AE Mimarlık imzası taşıyor!

İstanbul'un sayılı mimarlık ofislerinden AE Mimarlık, son 3 yılda kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirdiği yaklaşık 400 kentsel dönüşüm projesiyle sadece bir rekora imza atmıyor.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015 Sergisi Bursa'da açıldı!

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015' Sergisi, Bursa'da ikinci olarak Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde açıldı. Sergi 20 gün boyunca Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde izlenebilecek.

PAB Mimarlık, yaşanabilir kent dokuları oluşturmayı hedefliyor!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, yaşayan bir kentsel doku oluşturmak hedefinde.

PAB Mimarlık turizm yapılarına farklı bir yorum getiriyor!

2015 Genç Mimar Ödülü sahibi PAB Mimarlık, çevreye en az müdahale olacak şekilde ele aldığı yenilikçi ve esnek tasarım anlayışıyla turizm yapılarına farklı bir yorum getiriyor.

PAB Mimarlık'tan Senegal’e kent pazarları!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, Senegal için tasarladığı “kent pazarları” ile Afrika’da yaşam alışkanlıklarını değiştirecek bir projeye imza atıyor

PAB Mimarlık Senegal Kent Pazarları projesine başlıyor!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, Senegal için tasarladığı “kent pazarları” ile Afrika’da yaşam alışkanlıklarını değiştirecek bir projeye imza atıyor.

ACE Mimarlık'ın Patika 30+ sergisi açıldı!

SMD üyesi A.Can Ersan ve Orçun Ersan'ın mimarlık ofisleri ACE Mimarlık'ın 30. Yıl Sergisi "Patika 30+" 22 Ocak 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde açıldı.

Mimarlık öğrencileri işçi sınıfına yönelik konut projesi geliştiriyor!

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Mimarlık Fakülteleri arasında yürütülen akademik işbirliği protokolü çerçevesinde ortak mimari stüdyo uygulaması 2015-2016 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde de devam ediyor.

Niğde Üniversitesi mimarlık buluşmaları düzenlendi!

Niğde Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi aracılığıyla “Mimarlık Buluşmaları: Niğde 2015 Etkinliği” düzenledi.Program Mimarlık Bölümü Sergi Açılışı ve Kokteylin ardından sona erdi.

AE Mimarlık 2015 Haberi

AE Mimarlık 2015

Bu sayede İstanbul'un en çok proje üreten mimarlık ofislerinden biri olan AE Mimarlık, önemli bir başarıya imza attı. Konut alanında ağırlıklı olarak Kadıköy, Kartal, Maltepe, Üsküdar ve Ataşehir'de projeler üreten AE Mimarlık, Merttaş İnşaat, Birgen İnşaat, Oflaz Grup, Ulusoy İnşaat, Ay doğan İnşaat, İnanlar&Uranus, Çakoğlu, Oran İnşaat, Kosifler İnşaat, Suvar&Almat, Msk Hisar Yapı, Genç Yapı gibi birçok inşaat firmasıyla çalışıyor. Şu an 45 yeni projeyi devam ettiren AE Mimarlık, kentsel dönüşümle birlikte toplamda yaklaşık 1 milyon metrekarelik projeye imza attı. 



AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, kentsel dönüşüm ada bazında değil, parsel bazında yapıldığını belirterek, bu nedenle küçük alanlarda projeler üretmek zorunda kaldıklarını söyledi. 2 yüda yaklaşık 1 milyon metrekarelik projeyi hayata geçirmenin çok kolay olmadığım vurgulayan Erkurtoğlu,...