25 / 04 / 2024

AE Mimarlık 2 yılda 200 projeye imza attı!

AE Mimarlık 2 yılda 200 projeye imza attı!

İstanbul'un önemli mimarlık ofislerinden biri olan AE Mimarlık, kentsel dönüşümün başlamasıyla birlikte parsel bazında 200 projeye imza attı. AE Mimarlık, önemli bir başarıya imza attı



Bu sayede İstanbul'un en çok proje üreten mimarlık ofislerinden biri olan AE Mimarlık, önemli bir başarıya imza attı. Konut alanında ağırlıklı olarak Kadıköy, Kartal, Maltepe, Üsküdar ve Ataşehir'de projeler üreten AE Mimarlık, Merttaş İnşaat, Birgen İnşaat, Oflaz Grup, Ulusoy İnşaat, Ay doğan İnşaat, İnanlar&Uranus, Çakoğlu, Oran İnşaat, Kosifler İnşaat, Suvar&Almat, Msk Hisar Yapı, Genç Yapı gibi birçok inşaat firmasıyla çalışıyor. Şu an 45 yeni projeyi devam ettiren AE Mimarlık, kentsel dönüşümle birlikte toplamda yaklaşık 1 milyon metrekarelik projeye imza attı. 



AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, kentsel dönüşüm ada bazında değil, parsel bazında yapıldığını belirterek, bu nedenle küçük alanlarda projeler üretmek zorunda kaldıklarını söyledi. 2 yüda yaklaşık 1 milyon metrekarelik projeyi hayata geçirmenin çok kolay olmadığım vurgulayan Erkurtoğlu, "Bu rakam aslında ne kadar çok proje ürettiğimizi de gösteriyor" dedi. 

Kentsel dönüşümün çok revaçta olması nedeniyle başka sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin de inşaat sektörüne girdiğini dile getiren Erkurtoğlu, konut sahibi olmak isteyenlerin daha seçici olmaları gerektiğinin de altını çizdi. 



Dünya


Geri Dön