29 / 03 / 2024

AE Mimarlık 2 yılda 200 kentsel dönüşüme projesine imza attı!

AE Mimarlık 2 yılda 200 kentsel dönüşüme projesine imza attı!

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesine imza attığını dile getiren AE Mimarlığın sahibi mimar Ahmet Erkurtoğlu, "Para kazanmak için proje yapmak zorundayım. " dedi..



2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesine  imza attığını dile getiren AE Mimarlığın sahibi mimar Ahmet Erkurtoğlu, "Para kazanmak için proje yapmak zorundayım. 

Her gün yeni müteahhit geliyor Ama dönüşüm projelerini yaparken içim açıyor mutlu değilim" dedi. Dönüşümün parsel bazında değil ada bazında olması gerektiğine dikkat çeken Eriaırtoğlu. Kadıköy'de 2,07 olan imarın yüzde 20 artışla parsel bazında 2,48'e çıkartıldığını söyledi. Türkiye'de müteahhitlik firması kurmanın çok kolay olduğuna da vurgu yapan Erkurtoğlu, "Bu yıllarca yapan müteahhitlerle çalışmamızın yanı sıra her gün sektöre yeni giren firmalarla da karşılaşıyoruz. Türkiye'de müteahhit ofmak bu kadar kolay olmamalı" dedi. 


75 yeni proje yolda 

Bu yıl 75 dönüşüm projesine imza atacak olan şirket, Kadıköy'de Kubbesiz Camii ve Suudi müteahhitlerden biri için Kartepe'de gezi, binicilik, kafe ve düğün alanları ile bungalov tarzı konaklamaların olduğu bir komplekste tasarladı. 


Bugün


Geri Dön