18 / 04 / 2024

AE Mimarlık dönüşüm projeleri

AE Mimarlık dönüşüm projeleri

İstanbul'un önemli mimarlık ofislerinden biri olan AE Mimarlık, kentsel dönüşümün başlamasıyla birlikte parsel bazında 200 projeye imza attı. AE Mimarlık, önemli bir başarıya imza attı

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile TalhaBilal Geniş tarafından kuruldu.

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Emin Sayar ve Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi AE Mimarlık'a emanet!  

Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini açıkladı. 

Bumerang Kartal AE Mimarlık imzası taşıyor!

İstanbul'un sayılı mimarlık ofislerinden AE Mimarlık, son 3 yılda kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirdiği yaklaşık 400 kentsel dönüşüm projesiyle sadece bir rekora imza atmıyor.

Bağdat Caddesi'nin kimliğini AE Mimarlık koruyacak!

Kentsel dönüşümle birlikte en çok tartışılan konulardan bir tanesi de Bağdat Caddesi’nin kentsel dönüşümden sonra kendine özgü dokusunu kaybedip kaybetmeyeceği. AE Mimarlık, dünyanın en iyi 4. alışveriş caddesi Bağdat Caddesi’nin kimliğini koruyacak proje

AE Mimarlık 2 yılda 200 kentsel dönüşüme projesine imza attı!

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesine imza attığını dile getiren AE Mimarlığın sahibi mimar Ahmet Erkurtoğlu, "Para kazanmak için proje yapmak zorundayım. " dedi..

AE Mimarlık, 75 yeni projesini tanıttı!

İstanbul'un sayılı mimarlık ofislerinden biri olan ve 1991 yılından beri özellikle Kadıköy'de birçok önemli projeye imza atan AE Mimarlık, yıl içerisinde hayata geçireceği 75 yeni projesini tanıttı.

AE Mimarlık 75 yeni projesini tanıttı!

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesiyle bir rekora imza atan AE Mimarlık, yıl içerisinde hayata geçireceği 75 yeni projesini bugünkü basın toplantısında tanıttı. Yaptıkları projelerin neredeyse yüzde 90’ı Bağdat Caddesi’nde yer alıyor.

AE Mimarlık bu yıl 75 yeni projeye imza atacak!

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesine imza atarak bir rekora imza atan AE Mimarlık, 2015 yılı içerisinde 75 yeni projesini daha hayata geçiriyor. AE Mimarlık'ın yeni projelerini tanıtacağı basın toplantısı 28 Nisan 2015 Salı günü gerçekleşecek.

AE Mimarlık 2 yılda 200 projeye imza attı!

İstanbul'un önemli mimarlık ofislerinden biri olan AE Mimarlık, kentsel dönüşümün başlamasıyla birlikte parsel bazında 200 projeye imza attı. AE Mimarlık, önemli bir başarıya imza attı

AE Mimarlık basın toplantısı 28 Nisan'a ertelendi!

Gündem yoğunluğu nedeniyle 14 Nisan Salı günü saat 10.30’da AE Mimarlık’ta gerçekleştirilecek basın toplantısı 28 Nisan Salı günü saat 10.30'a ertelendi.

AE Mimarlık yeni projelerini 14 Mart'ta tanıtacak!

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesine imza atarak bir rekora imza atan AE Mimarlık, 2015 yılı içerisinde 75 yeni projesini daha hayata geçiriyor. AE Mimarlık yeni projeleri tanıtmak üzere 14 Nisan Salı günü basın toplantısı düzenleyecek.

AE Mimarlık dönüşüm projeleri Haberi

AE Mimarlık dönüşüm projeleri

Bu sayede İstanbul'un en çok proje üreten mimarlık ofislerinden biri olan AE Mimarlık, önemli bir başarıya imza attı. Konut alanında ağırlıklı olarak Kadıköy, Kartal, Maltepe, Üsküdar ve Ataşehir'de projeler üreten AE Mimarlık, Merttaş İnşaat, Birgen İnşaat, Oflaz Grup, Ulusoy İnşaat, Ay doğan İnşaat, İnanlar&Uranus, Çakoğlu, Oran İnşaat, Kosifler İnşaat, Suvar&Almat, Msk Hisar Yapı, Genç Yapı gibi birçok inşaat firmasıyla çalışıyor. Şu an 45 yeni projeyi devam ettiren AE Mimarlık, kentsel dönüşümle birlikte toplamda yaklaşık 1 milyon metrekarelik projeye imza attı. 



AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, kentsel dönüşüm ada bazında değil, parsel bazında yapıldığını belirterek, bu nedenle küçük alanlarda projeler üretmek zorunda kaldıklarını söyledi. 2 yüda yaklaşık 1 milyon metrekarelik projeyi hayata geçirmenin çok kolay olmadığım vurgulayan Erkurtoğlu,...