29 / 03 / 2024

Afak Emlak Ticaret Limited Şirketi adres

Afak Emlak Ticaret Limited Şirketi adres

Afak Emlak Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta, Moazz (M.H.A.B.) Beltagy, Mohamed (M.H.A) Aly, Maged (M.M.İ.A.) Ahmed ortaklığında kuruldu.

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Paralı, Ali Tanju Yılmaztürk, Ahmet Hakan Paralı, Ahmet Hakan Yılmaztürk ve Ramazan Ahmet Paralı ortaklığında kuruldu.

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Öztürk tarafından kuruldu.

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Royal Home Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Home Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Salar Hashemı tarafından kuruldu.

Tera Ist Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tera Ist Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Addeen Abukhader tarafından kuruldu.

Anadolum Danışmanlık Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolum Danışmanlık Emlak Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayar tarafından kuruldu.

Monolıth Konaklama Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monolıth Konaklama Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marııa Garchenko tarafından kuruldu.

Elıte Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Elıte Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Demir tarafından kuruldu.

İnfinity Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfinity Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zahra Al Masrı tarafından kuruldu.

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Emin tarafından kuruldu.

Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Premier Estate Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Premier Estate Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Ebrahım Yousef tarafından kuruldu.

Afak Emlak Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Afak Emlak Ticaret Limited Şirketi adres

Afak Emlak Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, Moazz (M.H.A.B.) Beltagy, Mohamed (M.H.A) Aly, Maged (M.M.İ.A.) Ahmed ortaklığında kuruldu.


Afak Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu;TİCARET a- Her türlü Ticari emtianın iç ve dış ticaretini yapmak. EMLAK  Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. GIDA a....