28 / 03 / 2024

Afyon Çetinkaya Mahallesi Toki 2015

Afyon Çetinkaya Mahallesi Toki 2015

Afyon Çetinkaya Mahallesi Toki kura çekimi 9 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek. Toki Afyon Çetinkaya Mahallesi Evleri başvuruları ise iki gün sonra sona erecek.

Belediye o ilde asma katlı dükkan satacak! İhalesi 7 Haziran'da!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ali Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan asma katlı dükkanı satışa çıkardı.

TOKİ Afyon Merkez ihalesi bugün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Afyon Merkez projesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi 15 Şubat'ta!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştiriliyor.

Afyonkarahisar Belediyesi'nden 8.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Ali Çetinkaya Mahallesi, 797 ada, 112 parselde, AFDORA Sitesinde, B blokta yer alan 7 gayrimenkulü 8 milyon 290 bin TL'ye satıyor. 

Afyon TOKİ Konutları'nın kredi taksitleri ve faiz oranları TBMM gündeminde!

Afyon'un Merkez ilçesi Çetinkaya Mahallesinde TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi 15 Şubat'ta!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Şubat 201 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Afyonkarahisar'da 9.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Afyonkarahisar İcra Dairesi, Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi'nde bulunan fabrikayı 9 milyon 234 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 5 Ekim'de gerçekleşecek.

TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonucu 23.07.2020 isim listesi!

TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonucu 23.07.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonucu 23.07.2020 isim listesi ve TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonuçları kazananlar listesi...

Afyon Çetinkaya Mahallesi Toki 2015 Haberi

Afyon Çetinkaya Mahallesi Toki 2015

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ başvuruları 20 Mayıs - 4 Haziran 2015 tarihleri arasında kabul edilecek. 


Başvuruların iki gün sonra sona ereceği Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Evleri ‘nde 88 adet konut yer alıyor.


Afyon Çetinkaya Mahallesi Toki Evleri ’nde başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Afyon Toki Evleri ‘nde fiyatlar 128 bin 768 TL ile 157 bin 360 TL arasında değişiyor.


Afyon Çetinkaya Mahallesi Toki kura çekimi!

Başvuru işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edilen TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi Konutları kura çekimi 9 Haziran 2015 tarihinde...