23 / 04 / 2024

afyon valiliği ne zaman açılacak

afyon valiliği ne zaman açılacak

Afyonkarahisar' da eski belediye binasında başlatılan ve tamamlanınca Afyon karahisar Valiliği olarak kullanılacak olan tarihi binadaki restorasyon çalışmalarının en geç Nisan ayının sonunda bitirileceği bildirildi...

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İstanbul Valiliği'nden kamu binalarının güçlendirilmesi için ihale daveti!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi'ne (İSMEP) göre İstanbul'da yer alan kamu binalarının güçlendirilmesiyle ilgili ihale daveti Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı davada istinaf başvurusu yapıldı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket tarafından İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesi'nde açılan dava hakkında açıklama yaptı..

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesinde açılan dava hakkında açıklama yaptı. Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı davada karar verildi!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesinde açılan dava hakkında açıklama yaptı...

TOKİ Afyon kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Afyon kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava ne durumda?

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket tarafından İzmir Valiliği Aleyhine İzmir 4. idare mahkemesinde açılan dava hakkında açıklama yaptı.

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı davada son durum!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İzmir Valiliği Aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesi'nde açılan dava hakkında bilgi verdi. 

İzmir Valiliği'nden konak takası için yeni imar talebi!

İzmir Valiliği, Konak Belediyesi'ne bir yazı göndererek, Katip Çelebi Üniversitesi rektörlük binası ile Vali Konağı'nın takası için yeni bir imar planı yapılmasını istedi. Konu, Konak Belediyesi İmar Komisyonu'nda görüşülecek.

Kocaeli Valiliği yaya köprüsü şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Valiliği kompleksinin önüne D-100 Karayolu, demiryolu ve yan yolları kapsayacak yaya üst geçidi yapılıyor. Çalışma kapsamında ana direkleri dikilen köprünün tabliyeleri de montajlandı.

TOKİ Ordu Mesudiye kura çekilişi ne zaman 2015?

TOKİ Ordu Mesudiye'de 75,1 ve 102,51 metrekare büyüklükte daireler satışa çıkarılıyor. Projede 332,63 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Ordu Mesudiye kura çekilişi ne zaman 2015?

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Sakarya Taraklı'da yer alan 43 adet daire satışa çıkarılıyor. Projede 8 bin 994 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı Evleri kura çekilişi ne zaman yapılacak?

afyon valiliği ne zaman açılacak Haberi

afyon valiliği ne zaman açılacak


Afyonkarahisar'da eski belediye binasında başlatılan ve tamamlanınca Afyonkarahisar Valiliği olarak kullanılacak olan tarihi binadaki restorasyon çalışmalarının en geç Nisan ayının sonunda bitirileceği bildirildi. Binanın restorasyonunda Dolmabahçe sarayında kullanılan bazı malzemelerin de benzerlerinin kullanıldığı kaydedildi.


Restorasyon çalışmasını yürüten yüklenici firmanın sahiplerinden İnşaat Mühendisi Zihni Kilit, çalışmalarda yaşanan gecikmenin, belirlenen projede yapılan revizyonlardan kaynaklandığını kaydetti. Binanın geçmişin zarafeti, geleceğin teknolojisi ve konforu ile aslına uygun olarak restorasyonunun yapıldığını kaydeden Kilit, yapım projesinde binanın aslına uygun olarak dizayn edilmesi için 6 defa değişiklik yapıldığını söyledi. Projede en son yapılan revizyonların Eskişehir Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'ndan Kasım 2013'de olurunun alındığını ve bu yüzden binanın tamamlanmasında süre uzaması olduğuna dikkat çeken Kilit, "Biz bu binanın ihalesine girmek için teklif vermedik, aksine bize teklif geldi. Çünkü...