16 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Dinar TOKİ Konutları çekiliş

Afyonkarahisar Dinar TOKİ Konutları çekiliş

Afyonkarahisar Dinar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından 2010 yılında başlatılan Kentsel Dönüşüm Programı kapsamında 16 Mayıs tarihinde ihaleye çıkılacağı açıklandı.

Afyonkarahisar'da kazıda bulunan çömleklerden birinde insan kemikleri çıktı!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yapılan bir inşaat sırasında, TOKİ Mahallesi'nde bulunan bir arsada Roma dönemine ait olduğu düşünülen bir lahit keşfedildi. 

TOKİ’den Afyonkarahisar Dinar’da 3+1 daire fırsatı! 3 bin 187 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Dinar projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Afyonkarahisar'a sanayi sitesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Dinar projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Afyonkarahisar'daki arazi kavgasında baba ile oğlunu öldüren zanlı tutuklandı!

Afyonkarahisar Dinar'da arazi meselesinden çıkan silahlı kavgada baba ile oğlunu öldüren zanlı tutuklandı.

Dinar'daki kavgada ölen inşaat işçisi toprağa verildi!

Afyonkarahisar Dinar'da inşaatta çalışan işçiler ile inşaata komşu olan bir evde yaşayan aile arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren inşaat işçisi Özkan Tokay toprağa verildi.

Dinar TOKİ 2020 son başvuru tarihi!

Dinar TOKİ 2020 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Dinar TOKİ 2020 son başvuru tarihi ve proje detayları....

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2020 başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar 2020 projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi.

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar projesi 13 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar 2020 projesi için başvuru dönemi 13 Ocak'ta başlıyor.

TOKİ Afyon Dinar 2019 başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar alt gelir grubu projesi için başvurular bugün sona eriyor.

Afyon Dinar TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Dinar projesini satışa çıkardı.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar alt gelir başvuruları 20 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar alt gelir grubu projesinde başvuru dönemi 20 Kasım'da başlıyor.

Afyonkarahisar Dinar TOKİ Konutları çekiliş Haberi

Afyonkarahisar Dinar TOKİ Konutları çekiliş

Afyonkarahisar Dinar ilçesinin Suçıkan Mahallesi'ne yapılacak olan 213 adet konut artı 5 kat, 2 adet ticaret merkezi, 1 adet cami inşaatı, alt yapı ve çevre düzenlemesi ile ilgili TOKİ ihaleye çıkacak. İhale tarihi 16 Mayıs 2016 olarak ilan edildi.




Afyon Kocatepe...