18 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Şuhut toki evleri 2017

Afyonkarahisar Şuhut toki evleri 2017

TOKİ'nin Afyonkarahisar Şuhut 2. Etap projesindeki 412 konut kura ile sahiplerini bulacak. Peki, Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 21 bin TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

O ilde 13 bin 50 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak 18 bin 900 TL'ye imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Ekim 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

O ilde 21 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki Ekim 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut imarlı arsa da mevcut. İşte satış bedeli 21 bin 100 TL olarak belirlenen ihale detayları...

Milli Emlak o ilde 25 bin TL'ye konut imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut imarlı arsa da mevcut. İşte satış bedeli 25 bin TL olarak belirlenen ihale detayları...

Milli Emlak'tan 24 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinden yayımlanan  Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki imarlı arsa da bulunuyor. İşte satış bedeli 24 bin 500 TL olarak belirlenen arsa ile ilgili detaylar...

Milli Emlak 17 bin 100 TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki arsa da bulunuyor. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Afyonkarahisar Şuhut Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Afyonkarahisar İscehisar TOKİ başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar İscehisar projesinde yer alan 11 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Afyonkarahisar Dinar TOKİ başvuru tarihleri!

Afyonkarahisar Dinar TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 37 konut bulunuyor.

10 soruda TOKİ Afyonkarahisar 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Afyonkarahisar 50 bin konut kampanyasında kaç daire var? TOKİ 50 bin konut Afyonkarahisar fiyatları ne kadar? TOKİ Afyonkarahisar 50 bin konut başvuruları ne zaman bitecek? İşte 10 soruda TOKİ Afyonkarahisar 50 bin konut kampanyası ile ilgili merak edilenler...

TOKİ 50 bin konut Afyonkarahisar detayları!

TOKİ 50 bin konut Afyonkarahisar detayları haberimizde yer alıyor. 50 bin sosyal konut projelerinde 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Afyonkarahisar Bayat orta gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Afyonkarahisar Bayat orta gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 42 adet konut bulunuyor.

Afyonkarahisar Şuhut toki evleri 2017 Haberi

Afyonkarahisar Şuhut toki evleri 2017

Afyonkarahisar Şuhut Belediyesi ve TOKİ'nin birlikte hayata geçirdiği 412 konutluk Şuhut 2. Etap projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. 


Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası!

TOKİ Afyonkarahisar Şuhut projesindeki daireler için “Konut Belirleme Kurası” 25 Nisan 2017 Salı günü saat 11:00’de gerçekleşecek.


TOKİ Afyonkarahisar Şuhut 2. Etap'ta kura çekim işlemi Şuhut Belediyesi Eski Düğün Salonu’nda noter huzurunda...