25 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Triovista konutları

Afyonkarahisar Triovista konutları

Afyonkarahisar’ın yükselen değerleri arasında gösterilen Triovista, daha önce başladıkları inşaat projesinin ikinci etabının temeli atıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle!

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa sosyal konut pro

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da! Bu fiyata ev bulunmaz hemen başvurun!

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı sosyal konut projesi

TOKİ Afyonkarahisar Çobanlar’da 240 ay taksitle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Çobanlar 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Çobanlar projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Çobanlar 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya başvuruları bugün başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Çetinkaya projesi başvuruları bugün başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2020 başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar 2020 projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Sinanpaşa 2020 projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Afyonkarahisar Triovista 2'nci etabın temeli atıldı!

Afyonkarahisar’ın yükselen değerleri arasında gösterilen Triovista, daha önce başladıkları inşaat projesinin ikinci etabının temeli atıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar'da teslimler yıl sonunda!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar ilçesinde yapımı süren TOKİ konutlarının yıl sonunda teslim edileceğini söyledi.

Afyonkarahisar Triovista konutları Haberi

Afyonkarahisar Triovista konutları

Afyonkarahisar’da yapımına başlanan Triovista Konakları'nın ikinci etabının temeli atıldı. Temel atma töreni öncesi şirketin ortaklarından Mustafa Gül, beraberinde misafirleriyle inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Odak Gazetesi'nde yer alan habere göre; AKÜ İnşaat Mühendisliği öğrencileri ise inşaatlar incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Temel atma programına Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, işadamları ve birçok vatandaş katıldı.

İndirim geldi

Projeyle ilgili görüşmelerde bulunduklarını söyleyen Gül, “Biz Yönetim Kurulu Üyelerimizin kararı ile peşin satışlarda yüzde 15, vadeli satışlarda ise yüzde 5 indirim kararı aldık. Afyonkarahisar’da ilkleri yapmaya çalıştık. Projemizde görev yapan mühendislerimiz, mimarlarımız gayet güzel işler çıkardılar. İnsan yaşamında her yer alan her unsura dikkat edildi. Çok iyi planlar çıkarıldı bu...