25 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Triovista 2'nci etabın temeli atıldı!

Afyonkarahisar Triovista 2'nci etabın temeli atıldı!

Afyonkarahisar’ın yükselen değerleri arasında gösterilen Triovista, daha önce başladıkları inşaat projesinin ikinci etabının temeli atıldı.



Afyonkarahisar’da yapımına başlanan Triovista Konakları'nın ikinci etabının temeli atıldı. Temel atma töreni öncesi şirketin ortaklarından Mustafa Gül, beraberinde misafirleriyle inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Odak Gazetesi'nde yer alan habere göre; AKÜ İnşaat Mühendisliği öğrencileri ise inşaatlar incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Temel atma programına Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, işadamları ve birçok vatandaş katıldı.

İndirim geldi

Projeyle ilgili görüşmelerde bulunduklarını söyleyen Gül, “Biz Yönetim Kurulu Üyelerimizin kararı ile peşin satışlarda yüzde 15, vadeli satışlarda ise yüzde 5 indirim kararı aldık. Afyonkarahisar’da ilkleri yapmaya çalıştık. Projemizde görev yapan mühendislerimiz, mimarlarımız gayet güzel işler çıkardılar. İnsan yaşamında her yer alan her unsura dikkat edildi. Çok iyi planlar çıkarıldı bu planları da uyguluyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalar devam ediyor” şeklinde konuştu.

www.triovistakonaklari.com


Geri Dön