16 / 04 / 2024

afyonkarahisar yeni proje

afyonkarahisar yeni proje

AFYONKARAHİSAR'DA çimento fabrikasının bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildi.Başkan Çoban 25-20 ve 15 metre olacak şekilde yolları tasarlanan bölgede 10 kata kadar yapı yapılabileceğini bildirdi.

Afyonkarahisar Merkez'de yeni 5 yıldızlı otel için start verildi! 400 odalı otel 363 milyon 537 bin TL'ye yapılacak! 

Afyonkarahisar Merkez'de Çakır Mahallesi'nde hayata geçirilecek 400 odalı otel için düğmeye basıldı. 363 milyon 537 bin TL'ye mal olacak projeyi, Çekiçler İnşaat inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

TOKİ o projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 368 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. Tam 368 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle tam 189 yeni konut geliyor! Tarihler tek tek açıklandı!

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle 189 konutluk iki yeni proje geliyor... Merakla beklenen Afyonkarahisar TOKİ 2023 projelerinin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak...

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle 189 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar projeleriyle 189 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyonkarahisar projeleri detayları...

TOKi'den Afyonkarahisar'a 65 dükkanlık sanayi sitesi geliyor!

Yeni yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar'da 65 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek.

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları başladı!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya başvuruları bugün başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Çetinkaya projesi başvuruları bugün başladı.

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

TOKİ Afyonkarahisar 2 yeni okul ihalesi bugün!

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar merkez ve Sandıklı'da 2 yeni okul inşa etmek için start verdi.

TOKİ Afyonkarahisar 3 yeni okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Basmakçı, Çay ve Dinar'da 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul inşa edecek.

afyonkarahisar yeni proje Haberi

afyonkarahisar yeni proje

AFYONKARAHİSAR'DA çimento fabrikasının bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildi. Başkan Burhanettin Çoban; yeşil alandan, sağlık alanına, eğitim alanından, ibadet alanına kadar her şeyin ayrıntılarıyla düşünüldüğü 395 bin metrekare alandaki planlamayla ilgili net konuştu. 


Başkan Çoban 25-20 ve 15 metre olacak şekilde yolları tasarlanan bölgede 10 kata kadar yapı yapılabileceğini bildirdi. Başkan Çoban, yapılarda b alıç e çekme mesafeleri düzenleneceği için Karaman Mahallesindeki gibi bitişik ve birbirine ek binalar olmayacağını...