26 / 04 / 2024

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.



Türkiye’nin dört bir yanında yeni şubeler hizmete açan Emlak Katılım, şube ağını genişletiyor. 2019 Mart'ta faaliyete geçen ve seneyi tolpam 11 şube ile tamamlayan Emlak Katılım, 2020'de şube sayısını 50’ye ulaştırdı. Son olarak da İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar Şubelerini hizmete Emlak Katılım, mega kent İstanbul’da 30, Türkiye genelinde de toplam 65 şubeye ulaştı.


Bayraktar: Farklılaşmaya devam edeceğiz

Yeni şube açılışları ile ilgili açıklama yapan Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Müşterilerimize bulundukları lokasyonlarda ulaşmayı, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sunmayı önemsiyoruz. Bu hedef doğrultusunda şube ağımızı genişletmeyi ve sektörde yeni ürün ve hizmetler geliştirmek suretiyle farklılaşmayı sürdüreceğiz. İnsanı odağına alan, sürdürülebilir bir hizmet modeli anlayışı ile yaptığımız tüm çalışmalarda katılım bankacılığı etik ilke ve uygulamaları doğrultusunda hizmet üretiyoruz. Yeni hizmete açtığımız İstanbul İstoç, İkitelli Metro şubemiz ile doğal güzellikleriyle, ören yerleriyle ve termal tesisleriyle bir turizm cenneti olarak konumlanan Afyonkarahisar’daki ilk şubemizin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Sektöre çözüm sunan projeler yapıyor

Emlak Katılım, başta gayrimenkul olmak üzere farklı sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modelleri sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, kentsel dönüşüm, enerji verimliliği, çevre duyarlılığı, yapısal kalkınma, sosyal konut ve müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak projeler üzerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şubeleşmeye devam eden Emlak Katılım, gayrimenkul sektörü için önemli çözümler sağlayacak ürünler hayata geçirdi. Gayrimenkul sektörü ile beraber Türkiye'bib başlattığı kentsel dönüşüme katkı sağlayabilmek için de yeni bir ürün hayata geçirdi. O ürünlerden bazıları şu şekilde; Tapu Güvenilir Hesap, Kentsel Dönüşüme yönelik dört ayrı iş modeli, Bina Tamamlama Sigortası, Birlikte Konut Finansmanı, Yeni Evini Bekletmeyen Finansman. 

 

Emlak Katılım Bankası'na BDDK'dan danışmanlık izni!


Geri Dön