26 / 04 / 2024

Emlak Katılım, Kaynarca şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım, Kaynarca şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım, İstanbul’da bir yeni şubeyi daha hizmete açtı. Şube yatırımlarını hızlandıran Emlak Katılım, Kaynarca şubesi ile İstanbul’da 23, Türkiye genelinde ise 48 şubeye ulaştı. Emlak Katılım yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirecek.



Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modelleri sağlayan ve bu kapsamda Türkiye'de şube yatırımlarını hızlandıran Emlak Katılım, İstanbul’da da şube ağını genişletmeye devam ediyor.

Emlak Katılım, Kaynarca şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım’ın İstanbul’da bulunan yeni durağı Kaynarca oldu. Şube ile birlikte İstanbul’da 23 ve Türkiye'de 48 şubeye ulaşan Emlak Katılım, yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirmeyi amaçlıyor.

Emlak Katılım, Kaynarca şubesini hizmete açtı!

Şube ağını genişletip müşterilerine ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerini sunmayı amaçladıklarını anlatan Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Türkiye’nin hemen hemen her noktasında şubelerimizle yer almayı istiyor, bu doğrultuda şubeleşme çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Doğru hamlelerle gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerimiz için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Yeni projelerle birlikte sürdürdüğümüz şubeleşme çalışmaları yol haritamızda önemli bir yere sahip. Müşterilerimize bulundukları lokasyonlarda ulaşmayı amaçlamakla birlikte yaptığımız yatırımlarla da yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu bağlamda İstanbul’da hizmete sunduğumuz Kaynarca şubemizin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.  


 


Geri Dön