26 / 04 / 2024

Emlak Katılım, 22. şubesini Kahramanmaraş’ta hizmete açtı!

Emlak Katılım, 22. şubesini Kahramanmaraş’ta hizmete açtı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle sektörün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, fiziksel hizmet ağını genişletmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Emlak Katılım bu kapsamda 22. şubesini Kahramanmaraş’ta açtı.  



Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet veren Emlak Katılım, açılışını gerçekleştirdiği yeni şubeleriyle fiziksel hizmet ağını genişletiyor. Bu konuda faaliyetlerini hız veren Emlak Katılım, şube sayısı hedeflerini de büyüttü. Son olarak Kahramanmaraş şubesini hizmete sunarak 22. hizmet noktasını hayata geçiren Emlak Katılım, 2020 sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı planlıyor.

Türkiye’nin gücüne güvendiklerini ve bu güce güç katmak için yatırımlarını sürdürdüklerini dile getiren Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “İnternet bankacılığı hizmetlerimizle ülkemizin müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına kapsamlı şekilde destek oluyoruz. Bununla birlikte şube ağımızla onlara fiziksel olarak erişmenin önemli olduğuna inanıyoruz. Bu sayede sadece müşterilerimize fiziksel olarak ulaşmayı amaçlamıyor, aynı zamanda yaptığımız yatırımla yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlamayı hedefliyoruz. Kahramanmaraş noktamızla şube sayımızı 22’ye çıkarmış bulunuyoruz. Bu sayıyı yıl sonuna kadar 50’ye ulaştırmayı hedefliyoruz. Şubemizin Kahramanmaraş’a ve bölgeye hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Ankara,  Ankara  (Ostim), Bursa, İzmir, İzmit, Gaziantep, Malatya, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya ve Konya Büsan şubeleriyle hizmet veriyor.

Emlak Katılım’dan İstanbul’a üç yeni hizmet noktası!


Geri Dön