29 / 03 / 2024

Emlak Katılım, İstanbul’daki 9. şubesini Pendik’te açtı!

Emlak Katılım, İstanbul’daki 9. şubesini Pendik’te açtı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle sektörün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, şube ağını genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Emlak Katılım bu kapsamda İstanbul’da dokuzuncu ve Türkiye genelinde 23. şubesini Pendik’te hizmete açtı.



Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet veren Emlak Katılım, açılışını yaptığı yeni şubeleriyle fiziksel hizmet ağını genişletiyor. Bu konuda faaliyetlerine son sürat devam eden Emlak Katılım, şube sayısında hızla büyüyor. Son olarak İstanbul’da dokuzuncu şubesini Pendik’te hizmete açarak Türkiye genelindeki 23. hizmet noktasını hayata geçiren Emlak Katılım, 2020 yılı sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı planlıyor.

Konuyla ilgili konuşan Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Gücüne güvenen Türkiye’nin yarınları için yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Türkiye genelinde hayata geçirdiğimiz şubelerimiz bu yatırımların nişanesidir. Emlak Katılım olarak müşterilerimize zaman ve mekandan bağımsız hizmet sunmak için internet bankacılığı kulvarında önemli adımlar atıyoruz. Yakın vadede bu adımların somut çıktılarını daha fazla göstermeye başlayacağız. Bununla birlikte şube ağımızla müşterilerimize fiziksel olarak erişmenin önemli olduğuna inanıyoruz. Şubelerimizin ülkemizin dört bir yanına götürdüğümüz hizmet noktaları olmakla birlikte, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlamasını da hedefliyoruz. Pendik noktamızla şube sayımızı 23’e çıkarmış bulunuyoruz. Bu sayıyı yıl sonuna kadar 50’ye ulaştırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Ankara,  Ankara  (Ostim), Bursa, İzmir, İzmit, Gaziantep, Malatya, Samsun, Kahramanmaraş, Kayseri, Rize, Adana, Konya ve Konya Büsan şubeleriyle hizmet vermeyi sürdürüyor.
 


Geri Dön