24 / 04 / 2024

Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı!

Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı!

Katılım Finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı...



Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine dijital bankacılık araçlarıyla hizmet veren Emlak Katılım, şube ağını da hızla genişletmeyi sürdürüyor. 2020'yi 50 yeni şube ile tamamlayan Emlak Katılım, üç yeni şubesini daha hizmete açtı. Antakya ve Isparta’da ilk şubelerini açmanın heyecanını yaşayan Emlak Katılım, İstanbul’daki 24. şubesini ise Mecidiyeköy’de hizmete açtı.

Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı!

Hedef: Yıl sonuna kadar 50 şube

Türkiye genelinde gerçekleştirdikleri şubeleşme çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Ülkemizin güçlü ekonomisine ve yarınlarına olan inancımızla yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. 2021 yılına üç yeni hizmet noktamızı aynı anda açarak hızlı bir giriş yapıyoruz. İstanbul’da 24. şubemizi Mecidiyeköy’de müşterilerimizle buluşturuyoruz. Tarım, hizmet ve sanayi bakımından bölgenin önemli merkezlerinden Isparta ile medeniyetlerin kesişim noktası Hatay’ın merkezi Antakya’ da ilk şubelerimizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üç şubemizin de ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2021’de 50 yeni şube açmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda yılsonunda toplam 100 hizmet noktasına ulaşmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı!

Ekonomiyi ve reel sektörü desteklemeyi hedefleyen, sanayileşme ve yerli üretime destek olmayı kuruluşlarının temel nedenlerinden biri şeklinde tanımlayan Bayraktar, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “2020 pandemi nedeniyle ezber bozan bir yıl olarak tarihe geçse de bizim için başarılı rakamlara ulaştığımız bir yıl oldu. Emlak Katılım olarak, 2019’da 9,3 milyar TL olan aktif büyüklüğümüzü 2020 sonu itibariyle 20,3 milyar TL’ye taşıyarak yüzde 120 oranında büyüme gerçekleştirdik. Özelikle reel sektörü destekleyen fonlar kullandıran bankamızın bu yönde fon büyüklüğü 16,4 milyar TL’ye ulaşırken, toplanılan fonlar da 11,7 milyar TL civarında gerçekleşti. 
2021’de de müşterilerimize hizmet götürmek için aynı heyecan ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmete alacağımız yeni şubelerimizin şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim.”


Dijital kanal üzerinden hesap açılabiliyor

Şube ağını genişletirken dijitalleşen dünyanın gereksinimlerine de uygun şekilde hareket eden banka, şubeye gitmeden banka hesabı açmayı mümkün kılan “e-şube”yi hizmete açtı. Emlak Katılım “e-şube” sayesinde müşteriler tamamen dijital kanal üzerinden hesap açabiliyor ve tüm bankacılık işlemlerini bu kanal üzerinden yapabiliyor.

Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı!

Müşterilerinin her şartta yanında

Emlak Katılım, farklılaşan müşteri ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetlerini genişletmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda banka gayrimenkul devir işlemlerinin sorunsuz gerçekleşmesi amacıyla Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile protokol imzaladı veTapu Güvenilir Hesap uygulamasını da hayata geçirdi. Bir ilke daha imza atarak hizmete açtığı bu uygulama ile banka, gayrimenkul alım satım işlemlerini de güvence altına alıyor. Ayrıca yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması; hem tasarruf sahiplerinin hem de Türkiye’nin kazanması amacıyla altın toplama günlerini başlattı. Böylelikle Emlak Katılım, yeni ürün ve hizmetleriyle müşterilerinin her şartta yanında oldu.

Şube ağı 53 noktaya ulaştı

Emlak Katılım şubeleri şu şekilde; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Esenyurt, Kaynarca, Mecidiyeköy, Gebze, Ankara,  Ankara  (Ostim), Kızılay, Sincan, Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana,  Adana  Küçüksaat, Konya, Konya Büsan, Antalya, Sivas, Şanlıurfa, Adapazarı, Antakya ve Isparta.
 

Emlak Katılım 2020’ye 20,3 milyar TL aktif büyüklük ve 50 şubeyle imza attı!


Geri Dön