29 / 03 / 2024

Emlak Katılım’dan Mersin ve Maltepe'ye iki yeni şube!

Emlak Katılım’dan Mersin ve Maltepe'ye iki yeni şube!

Şube yatırımlarına devam eden Emlak Katılım, iki yeni şubesini daha hizmete açtı. Mersin’de ilk şubesinin açılışını gerçekleştiren Emlak Katılım, Maltepe şubesini de hizmete açarak İstanbul’da 19 şubeye, Türkiye genelinde ise 38 şubeye ulaştı. 



Emlak Katılım, Türkiye çapında şube yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Başta gayrimenkul sektörü olmak üzere ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sunan Emlak Katılım, şubeleşme çalışmalarına da devam ediyor.

Ülkemizin en önemli liman şehirleri arasında yer alan Mersin’de ilk şubesini açan Emlak Katılım, İstanbul’da da Maltepe şubesini hizmete açtı. Yeni şubeleriyle İstanbul’da 19, Türkiye çapında ise 38 hizmet noktasına ulaşan Emlak Katılım, müşterilerine yenilikçi ürün ve hizmetlerini ulaştırarak hizmet ağını genişletiyor. Emlak Katılım, 2020 yılı sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 

Emlak Katılım’dan Mersin ve Maltepe ye iki yeni şube!

Mersin’e ilk şubesini açtı


Ülkemizin önemli liman şehirleri arasında yer alan, tarım, sanayi ve turizm hacmiyle ülkemizin öne çıkan merkezlerinden biri olan Mersin’de ilk şubelerini açmaktan duydukları mutluluğu belirten Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Katılım bankacılığı ilkeleriyle yeniden faaliyetlerimize başlamamızın ardından, doğru hamlelerle gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerimiz için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Yeni projelerle birlikte sürdürdüğümüz şubeleşme çalışmaları yol haritamızda önemli bir yere sahip. Yılsonu şube hedefimiz kapsamında yatırımlarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Son yıllarda Türkiye'nin yeni turizm bölgesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Mersin’de yeni müşterilerimizle buluşmak bizim için ayrı bir sevinç kaynağı oldu. Şubelerimiz ile ülkemizin dört bir yanına hizmet götürürken, yerel ekonomiye ve istihdama da önemli bir katkı sağlıyoruz. Mersin şubemizin yanı sıra İstanbul’da da Maltepe şubemizi aktif hale getirdik. Şubelerimizin ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.


Dijital bankacılık yatırımları sürüyor


Emlak Katılım, şube ağını genişletirken dijital kanallarını geliştiriyor. Özellikle pandemi süreci ile dijital bankacılık araçlarının öne çıktığını dile getiren Bayraktar, “Emlak Katılım olarak bu konuda süregelen çalışmalarımızda istediğimiz noktaya geldik ve Emlak Katılım “e-şube”yi hizmete sunduk. “e-şube” sayesinde müşterilerimiz şubeye gitmeden tamamen dijital kanal üzerinden hesap açabiliyor ve ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerine kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Genişleyen şube ağımız ve “e-şube”mizle ülkemizin istisnasız her köşesini kapsamayı ve müşterilerimize hizmet vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.


Şube ağı 38 noktaya ulaştı

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Gebze, Ankara,  Ankara  (Ostim), Aksaray, Bursa, Bursa Yıldırım, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya, Konya Büsan ve Antalya şubeleriyle hizmet veriyor.

 

Emlak Katılım, Avcılar, Metrokent ve Maslak şubelerini açtı!


Geri Dön