29 / 03 / 2024

Ağaçbaşı Tabiat Parkı küçük ev projesi

Ağaçbaşı Tabiat Parkı küçük ev projesi

Giresun'un Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinde bulunan Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na turizm amaçlı küçük evler yapılıyor.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

'Hemen hazırlığa başlayın' diyen Altın Dehası İslam Memiş tarih verdi! Gram altın tam da bu kadar olacak

Altın fiyatları rekordan rekora koşuyor. Gram altın bin 243 TL ile en yüksek seviyeyi test etti. Altın dehası İslam Memiş'ten 'Hemen hazırlığa başlayın' uyarısı geldi. Gram altın tam da bu kadar olacak!

TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? Konut ihalesi ne zaman yapılacak?

TOKİ, Gaziosmanpaşa konutların satışı hakkında sorular sorulmaya başlandı. Peki TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? İşte detaylar!

Erden Timur: Galatasaray'a bağış yoluyla 12-13 milyon dolarlık gayrimenkul verdim, hepsi satıldı!

Erden Timur, Galatasaray'a bağış yoluyla verilen gayrimenkullerle ilgili konuştu ve son durumu açıkladı. İşte Erden Timur'un o açıklamaları...

Kripto para madenciliğindeki kısıtlamaları enerjide dışa bağımlılık tetikliyor!

Enerjide dışa bağımlılığın kripto para madenciliğindeki kısıtlamaları tetiklerken, tasarruf sahiplerinin de tasarruflarını kripto borsaları üzerinden yurt dışına çıkarmasına neden olduğu belirtildi.

Bakanlığa bağlı müze ve ören yeri sayısı mecliste!

2021 yılı itibarıyla Bakanlığa bağlı müze ve ören yeri sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'a bağlı adalar!

Adalar, İstanbul'un, Marmara Denizi'nin kuzeydoğusunda ve Kocaeli Yarımadası'nın Bostancı'dan Kartal'a kadar uzanan güney kıyıları karşısında yer alıyor. Peki İstanbul'da kaç tane ada var? İşte İstanbul'a bağlı adalar...

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Bakanlığa bağlı binaların enerji kimlik belgeleri mecliste!

Bakanlığa bağlı, ilgili ve ilişkili kurum ve kuruluşlar tarafından kullanılan binaların enerji kimlik belgeleri ve enerji giderleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ağaçbaşı Tabiat Parkı küçük ev projesi Haberi

Ağaçbaşı Tabiat Parkı küçük ev projesi

Giresun'un Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinde bulunan Ağaçbaşı Tabiat Parkı'nda, Karadeniz mimarisine uygun turizm amaçlı küçük evler ve sosyal alanlar inşa ediliyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ağaçbaşı Tabiat Parkı İşletmecisi İbrahim Özkuş, gazetecilere, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın tabiat parkının ulaşım, otopark ve çevre güvenliği çalışmalarını yaptığını belirtti.

Kendilerinin de Karadeniz kültürel mimarisine uygun evler yapacaklarını belirten Özkuş, "Karadeniz usulü ahşap ve 'göz dolgu' olarak tabir edilen taş dolgulu 30 civarında küçük müstakil ev şeklinde konaklama tesisi yapılmaktadır. Bu evlerin bir kısmı da tamamlandı." diye konuştu.

Özkuş, orman içerisinde yürüyüş parkuru, piknik alanları, bisiklet yollarının da yapımının devam ettiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Misafirlerimizin Karadeniz kültürünü tanırken Karadeniz yaşamını özümsemelerini istiyoruz. Bunların yanı sıra park içerisinde amfi tiyatro ve küçük bir gölet de...